Η Κασιμάτη ζήτησε συγγνώμη για το "μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι"

Η Νίνα Κασιμάτη
Η Νίνα Κασιμάτη EUROKINISSI

Αφού χαρακτήρισε "ατυχή αστεϊσμό" τη χρήση του συνθήματος "μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι", η Νίνα Κασιμάτη ζήτησε δημοσίως συγγνώμη.

Συγγνώμη για το ατυχή, όπως το χαρακτήρισε, αστεϊσμό με το σύνθημα "μπάτσοι, γουρούνια,δολοφόνοι" ζήτησε με δήλωσή της η Νίνα Κασιμάτη. 

Η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ έκανες επίσης λόγο για υποκριτικό και χυδαίο αντιπερισπασμό της Νέας Δημοκρατίας. 

Αναλυτικά τόνισε: "Από την πρώτη στιγμή υπογράμμισα ότι η αναφορά μου ήταν ένας αστεϊσμός ατυχής, ένα σκωπτικό σχόλιο με αφορμή μια παντελώς άσχετη συζήτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Και από την πρώτη στιγμή τόνισα, δημόσια και χωρίς περιστροφές, ότι λυπάμαι για την παρερμηνεία. Η συγγνώμη μου λοιπόν είναι ρητή και αυτονόητη. Προφανώς και δεν υιοθετώ το εν λόγω σύνθημα, κάτι που φαίνεται από όλη την πορεία μου στην πολιτική, με δεδομένο τον έμπρακτο σεβασμό μου, και δια του κοινοβουλευτικού μου έργου, στους βιοπαλαιστές αστυνομικούς. 

Η ΝΔ σήμερα, το μόνο που επιδιώκει, είναι ένας υποκριτικός και χυδαίος αντιπερισπασμός για το φιάσκο του κ. Μητσοτάκη και του κ. Χρυσοχοΐδη, που κάνουν τα στραβά μάτια σε απαράδεκτες αστυνομικές αυθαιρεσίες και στην «αναγκαστικότητα του ξύλου» μίας μειοψηφίας της ΕΛ.ΑΣ, εκθέτοντας δυστυχώς την μεγάλη πλειοψηφία των αστυνομικών που επιτελούν, παρά τις ελλείψεις και τις δυσκολίες, καθημερινά το έργο τους".

Σημειώνεται πάντως ότι σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες από τον ΣΥΡΙΖΑ αναγνωρίζουν πως πρόκειται για ένα ατυχές σκωπτικό σχόλιο στα social media εν είδει αστεϊσμού. Η αντίδραση ήταν άμεση, ζητώνας να κάνει άμεσα ξεκάθαρη δήλωση, εκφράζοντάς της δυσαρέσκεια για την ελαφρότητα στις τοποθετήσεις στα social media.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network