200 για 17

Μόνη συζήτηση και ψήφιση επί των σχεδίων νόμων του Υπουργείου Οικονομικών:
α. Κύρωση του Απολογισμού του Κράτους οικονομικού έτους 2013.
β. Κύρωση του Ισολογισμού του Κράτους οικονομικού έτους 2013, Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Μόνη συζήτηση και ψήφιση επί των σχεδίων νόμων του Υπουργείου Οικονομικών: α. Κύρωση του Απολογισμού του Κράτους οικονομικού έτους 2013. β. Κύρωση του Ισολογισμού του Κράτους οικονομικού έτους 2013, Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Με την ιδιότητα του συνταγματολόγου μίλησε χθες στη συνεδρίαση του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αφου πρώτα αιτιολόγησε γιατί η δική του περσινή πρόταση για κατάργηση του μπόνους είναι διαφορετική από την εφετινή πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για κατάργηση του μπόνους. Υποστήριξε λοιπόν ότι δε χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ να ψηφίσει ούτε το άρθρο για ψήφο στα 17, καθώς η συγκεκριμένη ρύθμιση δε χρειάζεται 200 ψήφους για να εφαρμοστεί από τις επομενες εκλογές. Με αυτή την άποψη σημειωτέον ότι συμφωνούν και οι συνταγματολόγοι του ΚΚΕ, διαφωνούν όμως άλλοι συνάδελφοι τους. Αν και βέβαια δε φαίνεται αυτή τη στιγμή να συγκεντρώνονται ούτως ή αλλως 200 για κανένα άρθρο.

SHARE:

24Media Network