Αιφνιδιαστική δικαιοσύνη

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Η Εξεταστική Επιτροπή για τη διερεύνηση της νομιμότητας της δανειοδότησης των πολιτικών κομμάτων, καθώς και των ιδιοκτητριών εταιρειών μέσων μαζικής ενημέρωσης από τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας θα συνεδριάσει με θέμα ημερήσιας διάταξης:Έγκριση του πορίσματος της Επιτροπής.(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Η Εξεταστική Επιτροπή για τη διερεύνηση της νομιμότητας της δανειοδότησης των πολιτικών κομμάτων, καθώς και των ιδιοκτητριών εταιρειών μέσων μαζικής ενημέρωσης από τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας θα συνεδριάσει με θέμα ημερήσιας διάταξης:Έγκριση του πορίσματος της Επιτροπής.(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) EUROKINISSI

Το να ψηφίζουν τα μέλη εξεταστικής επιτροπής πάνω στο πόρισμα που εισηγείται η πλειοψηφία, είναι συνήθης κοινοβουλευτική διαδικασία και αυτή ακριβώς τηρήθηκε χθες και στην εξεταστική για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ. Αυτό που δεν είναι σύνηθες είναι να ψηφίζουν τα μέλη της επιτροπής και για τη διαβίβαση του πορίσματος στη Δικαιοσύνη. Και αυτό συνέβη επίσης χθες. Το γεγονός αιφνιδίασε μέλη της επιτροπής από τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Δεν έθεσαν όμως παρά μονον διαδικαστικές ενστάσεις, μπροστά στον κίνδυνο να κατηγορηθούν ότι δεν θέλουν να εξετάσει η Δικαιοσύνη εάν τελικά υπάρχουν πολιτικές ευθύνες παρόλο που το πόρισμα δεν καταλήγει σε κάτι τέτοιο.

SHARE:

24Media Network