Αρμοδιότητες

Προετοιμασίες στο Ζάππειο Μέγαρο για την εκδήλωση για την υπογραφή της σύμβασης για τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιά μεταξύ του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) και της China COSCO Shipping Corporation την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Προετοιμασίες στο Ζάππειο Μέγαρο για την εκδήλωση για την υπογραφή της σύμβασης για τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιά μεταξύ του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) και της China COSCO Shipping Corporation την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ο ορισμός των αρμοδιοτήτων Χαριτση-Πιτσιορλα δείχνει σαφώς ότι ο δεύτερος καίτοι τυπικά αναβαθμίστηκε παίρνοντας θέση υφυπουργού στην πραγματικότητα δεν πήρε τίποτα περισσότερο. Και αυτό καθώς οι αρμοδιότητες του είναι ψαλιδισμένες. Ή μόνη ουσιαστικά και ουσιαστική δική του αρμοδιότητα είναι αυτή που αφορά στην αδειοδότηση επιχειρήσεων, ή οποία όμως και πάλι είναι αρκετά τυπική. Φαίνεται πως ο "βαθύς Σύριζα" δε τον συγχώρεσε και πώς το Μαξίμου απλώς τον ξεφορτώθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ χωρίς να του δώσει κάτι παραπάνω.

ADVERTISING

24Media Network