Αυτοί που έμειναν εκτός

Με την ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου,μελών της Κεντρικής Επιτροπής και της εξελεγκτικής επιτροπής του κόμματος,ολοκληρώνονται σήμερα οι εργασίες του 2ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ,Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Με την ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου,μελών της Κεντρικής Επιτροπής και της εξελεγκτικής επιτροπής του κόμματος,ολοκληρώνονται σήμερα οι εργασίες του 2ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ,Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ενδιαφέρον έχει όχι μόνο ποιοι βγήκαν, αλλά και ποιοι δεν εξελέγησαν στη νέα ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αριθμεί πλέον 151 μέλη. Πολλά μεσαία στελέχη και στελέχη της επαρχίας, που είχαν αναδειχθεί στο κόμμα επί Βίτσα, έμειναν εκτός. Μεταξύ αυτών πρόσωπα όπως ο Νίκος Παυλίδης, μέλος της απερχόμενης Πολιτικής Γραμματείας, ο οποίος δεν εκλέχθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου είναι μάλιστα ο μόνος που έχει απομείνει στο ΣΥΡΙΖΑ από οργανωτικά στελέχη. Δε βγήκαν (με εξαίρεση τη Δούρου) οι λίγοι αυτοδιοικητικοί που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Γρηγόρης Κατωπόδης, δήμαρχος Βύρωνα. Εκτός έμειναν επίσης βουλευτές όπως οι Γάκης, Ριζουλης, Τζούφη, Αυλωνίτου, Μεϊκόπουλος, αλλά και ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ Τσουκαλάς της ΟΤΟΕ.

SHARE:

24Media Network