Για τον Γιάννη

Ο διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του πρωθυπουργού Γιάννης Αγγέλου συνοδεύει τον πρωθυπουργό στο Υπουργικό Συμβούλιο μετά την ορκομωσία των νέων υπουργών , Αθήνα Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009.
Ο διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του πρωθυπουργού Γιάννης Αγγέλου συνοδεύει τον πρωθυπουργό στο Υπουργικό Συμβούλιο μετά την ορκομωσία των νέων υπουργών , Αθήνα Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009. ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στην καραμανλική ΝΔ υποδέχθηκαν ως δικαίωση τη χθεσινή απόφαση για την υπόθεση Βατοπεδίου. Και οι περισσότεροι στα σχόλια τους θυμήθηκαν το Γιάννη Αγγέλου, που είχε στοχοποιηθεί και έχει πια φύγει από τη ζωή. Πριν αποβιώσει όμως πέρυσι, ο Αγγέλου είχε βέβαια αθωωθεί οριστικά με βούλευμα. Όμως η πικρία για τους φίλους του παραμένει, καθώς οι άνθρωποι που τον ήξεραν καλά, έλεγαν πως η υπόθεση αυτή τον είχε πληγώσει και ότι ενδεχομένως έπαιξε ρόλο στο να επιβαρυνθεί ξανά η υγεία του. Για αυτό εξάλλου οι καραμανλικοί είχαν σε μαύρη λίστα όχι μόνο το ΓΑΠ, αλλά και το Σαμαρά: Διότι θεώρησαν πως η υπέρογκη εγγύηση που επέβαλε η Τσατάνη επί Παπανδρέου, τέθηκε με την ανοχή του τότε αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επειδή ήθελε να διασφαλίσει ότι ο Καραμανλής δε θα επέστρεφε για να τον απειλήσει. Δεν ήταν τυχαίο δε, πως ο πρώην πρωθυπουργός στη δήλωση του χθες για την απόφαση χρησιμοποίησε την ίδια φράση με την οποία είχε αποχαιρετήσει τον Αγγέλου, τον επικήδειο του οποίου είχε εκφωνήσει, για το φως που τελικά νικάει το σκοτάδι.

SHARE:

24Media Network