Η απάντηση Μοίρα στο Βαρβιτσιώτη για την επίθεση κατά του αδερφού του

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στη συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων στην Ολομέλεια της Βουλής την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017.(EUROKINISSI//ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στη συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων στην Ολομέλεια της Βουλής την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017.(EUROKINISSI//ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Κατά τη συζήτηση στη Βουλή επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Ναυτιλίας ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ κατηγόρησε το Θοδωρή Δρίτσα ότι έπεσε νυστέρι στις κρίσεις του Λιμενικού ώστε να προαχθεί ο αδερφός του Γιάννη Μοίρα, πρώην γραμματέα των ΑΝΕΛ και περιφερειακού συμβούλου Αττικής, σε ναύαρχο. Σε έντονο ύφος απάντησε ο Μοίρας, υποστηρίζοντας ότι: “Ο Βαρβιτσιώτης εκπροσωπεί κόμμα ρουσφετιών και πελατών. Αναμενόμενο να σκέφτεται έτσι. Ο Βαρβιτσιώτης εκπροσωπεί την οικογενειοκρατία και την ευνοιοκρατία. Φυσιολογικό -γι’ αυτόν- να πιστεύει ότι τα πάντα στη ζωή είναι θέμα συγγένειας και βύσματος.” Αναμένεται συνέχεια στον πόλεμο μεταξύ πρώην συμμαχητών (κατά τον όρο του Βύρωνα Πολύδωρα). Υπενθυμίζεται ότι ο Μοίρας έχει διατελέσει αναπληρωτής γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ.

ADVERTISING
SHARE:

24Media Network