Η ενόχληση του Μπένι

Μόνη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής στην Ολομέλεια της Βουλής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής "Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Κυπριακής Δημοκρατίας σχετικά με τη συνεργασία στους τομείς Έρευνας και Διάσωσης", την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016.
.
Μόνη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής στην Ολομέλεια της Βουλής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής "Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Κυπριακής Δημοκρατίας σχετικά με τη συνεργασία στους τομείς Έρευνας και Διάσωσης", την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016. . EUROKINISSI

Ενοχλημένος είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο Ευάγγελος Βενιζέλος επειδή το ΠΑΣΟΚ υπερψήφισε τις τρεις τροπολογίες Παππά χθες. Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε διαφωνήσει και με το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ είχε ψηφίσει για ΕΣΡ στην τελευταία Διάσκεψη των Προέδρων, εξ ου και η Χαριλάου Τρικούπη διαμηνύει πλέον ότι δε θα έχει την ίδια στάση στην επόμενη συνεδρίαση τη Δευτέρα. Αλλά τότε, την απόφαση να ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ ΕΣΡ την είχε πάρει ο Ανδρέας Λοβέρδος που το εκπροσωπεί στη Διάσκεψη και το Λοβέρδο δε θα μπορούσε κανείς με τίποτε να χαρακτηρίσει... φιλικό προς το ΣΥΡΙΖΑ. Ορισμένοι όμως λένε ότι ο Βενιζέλος είναι αυτός που είναι πολύ φιλικός προς τη ΝΔ και ότι κινδυνεύει να εγκλωβίσει το ΠΑΣΟΚ σε μία τακτική σύγκρουσης μέχρις εσχάτων, από την οποία μπορεί να κερδίζει η αξιωματική αντιπολίτευση όχι όμως ένα μικρό κόμμα της αντιπολίτευσης. Εν πάσει περίπτωσει, ο Βενιζέλος έχει προγραμματίσει να εμφανιστεί σήμερα το πρωί στο Σκάι. Και ανάλογα με το τι θα πει, η Χαριλάου Τρικούπη είναι έτοιμη να του απαντήσει.

SHARE:

24Media Network