Κάλλιο εντός, παρά εκτός

Στιγμιότυπο από την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας,με ομιλία του πρωθυπουργού και Προέδρου Αντώνη Σαμαρά,Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Στιγμιότυπο από την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας,με ομιλία του πρωθυπουργού και Προέδρου Αντώνη Σαμαρά,Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα ανάδειξης των συνέδρων της ΟΝΝΕΔ κλείνει αύριο και ήδη οι υπογραφές έχουν φτάσει σχεδόν τις 30.000, τη στιγμή που στο προηγούμενο συνέδριο (αυτό που κατέληξε σε φιάσκο τον Απρίλιο) ήταν 17.000. Το γεγονός ότι η συμμετοχή είναι μεγαλύτερη από το συνέδριο επί του παραιτηθέντος Βασίλη Γεωργιάδη, δείχνει ότι μάλλον η συγκεκριμένη πλευρά εγκατέλειψε την τακτική του σαμποτάζ: Όπως είχαμε γράψει, σκεφτόντουσαν να σαμποτάρουν το συνέδριο επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ δια της αποχής. Τελικά όμως άλλαξαν γνώμη, διότι ακόμη και στη Θεσσαλονίκη όπου η ομάδα Γεωργιάδη είναι ισχυρή, σε πολλούς δεν άρεσε η ιδέα να μείνουν εκτός. Έτσι η μάχη θα δοθεί εντός. Μάλιστα ορισμένοι μητσοτακικοί θεωρούν πως το αίτημα του υποψήφιου προέδρου Θανάση Βαμβίνη για εκλογή (ξανά) από τη βάση και όχι από τους συνέδρους, σχετίζεται και με αυτό. Σημειωτέον πάντως ότι ο μέσος όρος ηλικίας των συνέδρων έχει κατέβει στα 23 έτη, άρα μπορεί τελικά οι ομάδες μεγαλύτερων σε ηλικία στελεχών όντως να απέχουν, αλλά η συμμετοχή να αυξήθηκε επειδή αποφάσισαν να εμπλακούν περισσότεροι της νεότερης γενιάς.

SHARE:

24Media Network