Καμμένοι από χέρι

Συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας "Ρύθμιση θεμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Εθνικής Άμυνας" την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016, στην Ολομέλεια της Βουλής.
(EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)
Συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας "Ρύθμιση θεμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Εθνικής Άμυνας" την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016, στην Ολομέλεια της Βουλής. (EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ) EUROKINISSI

Δημοσίευμα που έφερε το υπουργείο Οικονομικών να έχει στείλει non paper για μειώσεις 200- 400 ευρώ στους μισθούς των στρατιωτικών από την 1η Ιανουαρίου προκάλεσε ανησυχία χθες στις τάξεις των ενστόλων. Το υπουργείο Οικονομικών διέψευσε εξαρχής το θέμα, τονίζοντας ότι δεν υφίσταται κανένα θέμα μείωσης των μισθών των υπηρετούντων στρατιωτικών, αλλά και πως δεν υφίσταται κανένα θέμα εξοικονόμησης 300 εκ ευρώ, αφού ο στόχος είναι δημοσιονομική ουδετερότητα. Εν τω μεταξύ όμως ήδη πηγή του υπουργείου Άμυνας προέβαινε σε... ηρωικές διαρροές, δηλώνοντας ότι δε θα επιτρέψει ο Πάνος Καμμένος να μειωθούν οι μισθοί των στρατιωτικών. Αντί δηλαδή να το διαψεύσουν και από τη δική τους πλευρά, έσπευσαν να διαβεβαιώσουν τους στρατιωτικούς ότι μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι διότι το υπουργείο Άμυνας θα δώσει μάχη για κάτι που από την πλευρά Τσακαλώτου έλεγαν πως δεν υπάρχει καν.

SHARE:

24Media Network