Καραμανλικές μπηχτές για Αμερικανούς και πολιτικό σύστημα

ΑΘΗΝΑ-«Ελλάδα Ανταγωνιστική. Ανάπτυξη και Ποιότητα Παντού», είναι ο τίτλος του βιβλίου του πρώην υπουργού Δημ. Σιούφα. Στο βιβλίο παρουσιάζεται το μεταρρυθμιστικό και ριζοσπαστικό έργο του υπουργείου Ανάπτυξης στη διακυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, 204-2007.
Η παρουσιάση έγινε σήμερα Τετάρτη 1η Ιουνίου, στις 19:00μμ, στο Πολεμικό Μουσείο// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ .(EUROKINISSI-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-«Ελλάδα Ανταγωνιστική. Ανάπτυξη και Ποιότητα Παντού», είναι ο τίτλος του βιβλίου του πρώην υπουργού Δημ. Σιούφα. Στο βιβλίο παρουσιάζεται το μεταρρυθμιστικό και ριζοσπαστικό έργο του υπουργείου Ανάπτυξης στη διακυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, 204-2007. Η παρουσιάση έγινε σήμερα Τετάρτη 1η Ιουνίου, στις 19:00μμ, στο Πολεμικό Μουσείο// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ .(EUROKINISSI-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) EUROKINISSI

Έμμεσες αιχμές προς το πολιτικό σύστημα –χωρίς από ότι φαίνεται να εξαιρείται και η ΝΔ- αφήνει η πλευρά του Κώστα Καραμανλή για «εκκωφαντική σιωπή» σε ότι αφορά το «σχέδιο Πυθία». Ερωτηθείς ο βουλευτής Σερρών και εξάδελφος του πρώην πρωθυπουργού σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ σημειώνει με νόημα «Μου έχει κάνει τεράστια εντύπωση η “εκκωφαντική” σιωπή πολλών ΜΜΕ για το συγκεκριμένο θέμα. Είναι πολύ παράξενη αυτή η σιωπή. Συνειδητοποιούμε ότι η Δικαιοσύνη τεκμηριώνει κατηγορίες περί κατασκοπείας και αποσταθεροποίησης της ελληνικής κυβέρνησης; Υπάρχει κάποιος λόγος να αποσιωπηθεί το θέμα; Ή δεν μπορούμε πια να ξεχωρίσουμε τα ασήμαντα από τα σημαντικά σε αυτόν τον τόπο;». Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Καραμανλής διαφοροποιείται και από τα αμερικανικά σχέδια όπως εκφράστηκαν από τον Τζέφρι Πάιατ για να καταστεί η Αλεξανδρούπολη κόμβος μεταφοράς φυσικού αερίου προς την Ευρώπη. «Το σημαντικότερο για εμάς είναι να γίνει η πατρίδα μας χώρα κατάληξης και όχι απλώς διέλευσης» τονίζει χαρακτηριστικά.

SHARE:

24Media Network