Καταφύγιο στο Άγιο Όρος

Εκδήλωση της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Εκδήλωση της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Στο Άγιο Όρος πηγαίνει ο Μητσοτάκης για να ξεφύγει από τους μνηστήρες -οκτώ τον αριθμό- της θέσης του εκλιπόντος περιφερειάρχη Αν.Μακεδονίας- Θράκης Γιώργου Παυλίδη. Υποψηφιότητα έχουν ήδη ανακοινώσει οι Ανάργυρος Πατακάκης, αντιπεριφερειάρχης Δράμας και ο Κωνσταντίνος Εξακουστός, σύμβουλος στην περιφερειακή ενότητα Έβρου. Ενδιαφέρονται επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Χρήστος Μέτιος, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης και ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης. Αποτέλεσμα η παράταξη «Περιφερειακή Αναγέννηση» να κινδυνεύει με διάσπαση. Γι’ αυτό το λόγο ο Μητσοτάκης ανέβαλε την επίσκεψή του σε πόλεις της περιφέρειας και θα επισκεφθεί τελικά το Άγιο Όρος στις 27 Οκτώβρη και τη Θεσσαλονίκη στις 28 αντί της 26 Οκτώβρη που προγραμμάτιζε αρχικά.

SHARE:

24Media Network