Νέο κόμμα ή επιστροφή στη ΝΔ; Το ερώτημα για την Παπακώστα

Μόνη συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών «Ρυθμίσεις για την αγορά παιγνίων και άλλες διατάξεις», πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017, στις 18:00 το απόγευμα στη Βουλή. (EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
Μόνη συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών «Ρυθμίσεις για την αγορά παιγνίων και άλλες διατάξεις», πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017, στις 18:00 το απόγευμα στη Βουλή. (EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη) EUROKINISSI

«Δεν έφυγα ποτέ από τη ΝΔ» δηλώνει η διαγραφείσα από τη γαλάζια κοινοβουλευτική ομάδα Κατερίνα Παπακώστα και στο ερώτημα αν υπάρχει χώρος για κόμμα στα δεξιά της ΝΔ απαντά ότι «όταν αφήνεις χώρο κάποιος θα έλθει να καταλάβει το χώρο που εσύ άφησες». Κάποιοι σπεύδουν να διερμηνεύσουν την ανεξάρτητη βουλευτή ότι αναζητά πολιτική έκφραση εν μέσω σεναρίων για καινούργιο δεξιό φορέα που τροφοδοτούν οι αναλύσεις για το πολιτικό σκηνικό μετά τα συλλαλητήρια. Ωστόσο κανείς θα πρέπει να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι η κα Παπακώστα είναι περισσότερο πιθανόν να διαπραγματεύεται την επιστροφή της στη ΝΔ.

ADVERTISING
SHARE:

24Media Network