Ο Πολύδωρας, ο Αντώναρος κι ο Καραμανλής

Συνάντησή του Βύρωνα Πολύδωρα με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσιπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου, Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016. Ο Βύρων Πολύδωρας είναι η πρόταση της κυβέρνησης για την προεδρία του ΕΣΡ.
Συνάντησή του Βύρωνα Πολύδωρα με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσιπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου, Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016. Ο Βύρων Πολύδωρας είναι η πρόταση της κυβέρνησης για την προεδρία του ΕΣΡ. EUROKINISSI

Από τη μία οι συριζαίοι δυσκολεύονται να υπερασπιστούν την πρόταση Πολύδωρα και από την άλλη οι νεοδημοκράτες δυσκολεύονται να τον βρίσουν. Κι είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ευάγγελος Αντώναρος μέσω facebook σχολίασε ότι ο Βύρων είναι ένας έντιμος πατριώτης με μεγάλη πολιτική πείρα, σημειώνοντας ότι δεν είναι αλήθεια πως πλησιάζει τα 80, όπως έλεγαν ορισμένοι για να τον απαξιώσουν, αλλά δεν έχει κλείσει καν τα 70. “Ο τελευταίος πρόεδρος του ΕΣΡ τον όποιο δυστυχώς ανέχθηκαν όλες οι κυβερνήσεις από το 2002 και μετά και του οποίου το όνομα προτιμώ να λησμονώ, είχε πάρει τη θέση στα 68 κι έφυγε στα 82...”, πρόσθεσε, αφήνοντας (δικαίως εδώ που τα λέμε) μπηχτές για το Λασκαρίδη. Τι ήταν να το πει; Άρχισαν πάλι να λένε ότι τα είπε εξ ονόματος του Καραμανλή, έστω και εάν απο την Παναγή Κυριακού είχαν ήδη “αδειάσει” με τρόπο τον Πολύδωρα, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν ενημέρωσε τον πρώην πρωθυπουργό για το θέμα, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Βύρων στο News247. Έτσι με δεύτερη ανάρτηση επανέλαβε ότι δεν παίρνει θέση για τη συγκρότηση του ΕΣΡ ούτε μιλά ως εκπρόσωπος του Καραμανλή, απλά τιμά μία παλιά φιλία.

SHARE:

24Media Network