Οι προοδευτικές πολιτικές κινήσεις του Δανέλλη και η διαγραφή από αριστερές λίστες του Ψαριανού

Ανοιχτή ομιλία, ως υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, του Σταύρου Θεοδωράκη την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Ανοιχτή ομιλία, ως υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, του Σταύρου Θεοδωράκη την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Μέχρι την 1η Ιουλίου, οπότε και τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ θα λάβουν τις αποφάσεις τους για το μέλλον του εγχειρήματος, τα στελέχη του Ποταμιού θα συνεχίζουν να κινούνται εντός εκτός και επί τα αυτά. Και εν τω μεταξύ ο μεν Σπύρος Δανέλλης που επείσθη από το Σταύρο Θεοδωράκη να ψηφίσει την πρόταση μομφής για να μην επισπευσθεί το διαζύγιο με το ΚΙΝΑΛ (έσπευσε πάντως να φωνάξε ότι ψηφίζει "πλην Σκοπιανού"), συμμετέχει σε ανοιχτή συζήτησ για τις προοδευτικές πολιτικές συγκλίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη με το Δημήτρη Παπαδημούλη και το Μιχάλη Σαμπατακάκη. Ο δε Γρηγόρης Ψαριανός που έχει διαμηνύσει ότι δε θα ψηφίσει τη συμφωνία για το Σκοπιανό όταν έρθει προς κύρωση στο Κοινοβούλιο, στο όνομα του αντισύριζα αγώνα, με μία σειρά tweet ξεκαθάρισε προς πάσα κατεύθυνση ότι δε συμφωνεί με φλερτ με το ΣΥΡΙΖΑ. «Λοιπον, παραμυθάκια τέλος... ...μικρός, ήμουνα προοδευτικός φιλελεύθερος, μετά πέρασα μια Αριστερή Παρένθεση μισού αιώνα. Την κλείνω τώρα. Χαίρετε!», έγραψε χαρακτηριστικά. Και συνέχισε: «...όσοι με έχουν σε Αριστερές Λίστες και καταλόγους να με Ζζζβήσουν! Δηλαδή, είμαι με τον Τσώρτσιλ, τον Σκόμπι και τον Τρούμαν. Συνεννοηθήκαμε;».

SHARE:

24Media Network