Στην αρένα της Β΄

Παρουσίαση των προτάσεων της Νέας Δημοκρατίας για τη βελτίωση του καθεστώτος δωρεάς ανθρωπίνων ιστών β οργάνων και μεταμοσχεύσεων στην Ελλάδα την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016, από την Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπο  του Κόμματος, βουλευτή Επικρατείας, Νίκη Κεραμέως και του υπεύθυνου του Τομέα Υγείας, βουλευτή Λάρισας, Χρήστο Κέλλα, παρουσία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας,  Κυριάκου Μητσοτάκη.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Παρουσίαση των προτάσεων της Νέας Δημοκρατίας για τη βελτίωση του καθεστώτος δωρεάς ανθρωπίνων ιστών β οργάνων και μεταμοσχεύσεων στην Ελλάδα την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016, από την Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπο του Κόμματος, βουλευτή Επικρατείας, Νίκη Κεραμέως και του υπεύθυνου του Τομέα Υγείας, βουλευτή Λάρισας, Χρήστο Κέλλα, παρουσία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Έστω και εάν οι εκλογές μοιάζουν να απομακρύνονται, εφόσον φυσικά κλείσει όντως η συνολική συμφωνία χωρίς άλλα απρόοπτα, στη ΝΔ συνεχίζονται οι συζητήσεις για τα ψηφοδέλτια του κόμματος στις επόμενες εκλογές, τις οποίες όλοι οι γαλάζιοι θεωρούν ότι όποτε και εάν γίνουν θα τις κερδίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Συνωστισμός νέων υποψηφίων γίνεται ειδικά στη Β΄ Αθηνών όπου λέγεται ότι θα κατέβουν μεταξύ άλλων ο πρώην γραμματέας Οργανωτικού Βασιλης Σπανάκης (παρά το θόρυβο που είχε προκληθεί με την υπόθεση της ΑΔΕΔΥ) και ο γραμματέας Επιστημονικών Φορέων Νίκος Κωστόπουλος. Βέβαια εάν μαζευτούν πολλοί προεδρικοί θα υπάρχει ένα ζήτημα, ωστόσο όπως είπαμε αυτές είναι απλές συζητήσεις επί του παρόντος.

ADVERTISING
SHARE:

24Media Network