Τι γύρευε ο Θεοχαρόπουλος στην Προεδρία

Στιγμιότυπο από την δεξίωση που παραθέτει ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος,για την 42η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας,Κυριακή 24 Ιουλίου 2016 (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Στιγμιότυπο από την δεξίωση που παραθέτει ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος,για την 42η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας,Κυριακή 24 Ιουλίου 2016 (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Η παρουσία του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλου τελευταίου στη σειρά των πολιτικών αρχηγών με τους οποίους ανταλλάσσει χειραψία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά τη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, αλλά και στο κιόσκι όπου στη συνέχεια συζητούν χαλαρά, σχολιάστηκε. Πρώτα από όλα από τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, που αναρωτήθηκε μεγαλοφώνως: "Γιατί είναι αυτός εδώ;". Ο λόγος ήταν πως ο Θεοχαρόπουλος δεν είναι αρχηγός κόμματος, το οποίο να μπήκε αυτόνομα στη Βουλή, αλλά αρχηγός ενός κόμματος που μετέχει στη Δημοκρατική Συμπαράταξη μαζί με το ΠΑΣΟΚ. Τι προβλέπει το πρωτόκολλο όμως; Προβλέπεται η πρόσκληση των αρχηγών κοινοβουλευτικών κομμάτων. Η ΔΗΜΑΡ είναι λοιπόν στη Βουλή, μέσω της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Κάποιοι όμως σχολίασαν ότι με αυτη τη λογική θα έπρεπε επίσης να κληθεί ο Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος είχε μπει στη Βουλή με τους ΑΝΕΛ αλλά είναι και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος. Από την άλλη ο Νικολόπουλος είναι πλέον ένας ανεξάρτητος βουλευτής, αφού έχει διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ. Είναι λοιπόν θέμα... ερμηνείας.

SHARE: