Το πάθος του Ευκλείδη

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής κατα την εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών "Κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018", την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής κατα την εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών "Κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018", την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Εντόνως συζητήθηκε χθες στο περιθώριο του υπουργικού συμβουλίου το πάθος με το οποίο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ανέλυσε στους συναδέλφους του υπουργούς το πολυνομοσχέδιο και υπερασπίστηκε τα σημεία στα οποία κέρδισε η κυβέρνηση στην διαπραγμάτευση για την τρίτη αξιολόγηση. Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν στην στήλη έναν υπουργό Οικονομικών που όχι μόνο έδειχνε να πατά γερά στα πόδια του, αλλά ταυτοχρόνως να πιστεύει πολύ στην πολιτική που καλείται να εφαρμόσει και που ο ίδιος έχει διαπραγματευθεί. Μάλιστα, δύο υπουργοί, βλέποντας χθες στον Ευκλείδη και το... πάθος του, μονολογούσαν πως "αν είχαν δει τα ίδια όσοι κατά καιρούς γράφουν για διαφορετικές απόψεις Τσίπρα-Τσακαλώτου, δε θα τολμούσαν να αναπαραγάγουν ξανά τέτοια σενάρια..."

ADVERTISING
SHARE:

24Media Network