Ο ανιψιός του Θ. Ανεστόπουλου στα βήματα του θείου του – Στα 15 του έχει γράψει 100 στίχους τραγουδιών

Ο ανιψιός του Θ. Ανεστόπουλου στα βήματα του θείου του – Στα 15 του έχει γράψει 100 στίχους τραγουδιών

Απο τα 100 τραγούδια έχει μελοποιήσει τα 50. Ο Χαράλαμπος Ανεστόπουλος μιλάει στο News 24/7 για το όνειρό του να γίνει μουσικός και πόσο επηρεάστηκε από τους στίχους του αδερφού του πατέρα του.

Είναι 15 χρόνων και πηγαίνει στην Α’ Λυκείου. Πριν από λίγο καιρό άρχισε να ανεβάζει στο youtube τα τραγούδια που γράφει. Το όνειρό του, τι άλλο, απο το να γίνει επαγγεματίας μουσικός.

Μέχρι στιγμής ο Χαράλαμπος Ανεστόπουλος, ή  Stuck όπως παρουσιάζεται στο κοινό, έχει ανεβάσει τρία τραγούδια. Στα συρτάρια του όμως έχει γραμμένα σε χαρτιά περίπου 100.  Ο Χαράλαμπος γράφει τραγούδια από 11 χρόνων.

Επέλεξε το όνομα Stuck (κολλημένος) γιατί όπως λέει στο News24/7 είναι “κολλημένος με τη μουσική”. Και πώς να μην είναι, αφού από μικρός ζούσε μες στη μουσική. Ο αδερφός του πατέρα του είναι ο Θάνος Ανεστόπουλος.

Ο Χαράλαμπος σε μικρότερη ηλικία με τον Θάνο. facebook/Mina Anestopoulou

 

“Τι να τις κάνω τις πολυεθνικές τους, σκοτώνονται για της μετοχές τούς

 Πως σε λένε εσένα που θα μου πεις που να πατήσω

 πώς σε λένε εσένα που θα μου πεις και ποιόν θα βρίσω

βγες έξω αν τολμάς να τα πούμε στα ίσα, να δω αν πατάς”

Γράφω ανάλογα με το συναίσθημα που έχω, λέει ο Χαράλαμπος. “Κάτι που με τρώει μέσα μου και θέλω να το βγάλω, μπορεί να είναι ερωτικό, μπορεί όχι”.

Αν και ο θείος του ήταν αφοσιωμένος σε άλλο είδος μουσικής, ο Χαράλαμπος επέλεξε τη μουσική “τραπ” (ένα είδος ραπ) για να “ντύσει” τους στίχους του.

Αν και τα τραγούδια του Θάνου ακούγονταν συχνά στο σπίτι, είτε από cd και ραδιόφωνα είτε από τον ίδιο με μια κιθάρα, ο Χαράλαμπς εξηγεί οτι όσο ήταν μικρός νόμιζε οτι ο θείος του έπαιζε απλά σε μια μπάντα. Μεγαλώνοντας κατάλαβε τους στίχους των τραγουδιών και τον επηρέασαν.

Για τον ίδιο, ο Θάνος Ανεστόπουλος δεν ήταν κάποιος διάσημος στιχουργός και συνθέτης των Διάφανων Κρίνων, αλλά ο θείος του, ο αδερφός του μπαμπά του.

 

Παίζει κιθάρα και κάνει μαθήματα πιάνου. Η μουσική παραγωγή είναι δική του. Για τα βίντεο κλιπ έχει φτιάξει με δυο φίλους του μια ομάδα που ονομάζεται “C.A.T productions” που τον βοηθούν στα γυρίσματα. Το μοντάζ το κάνει μόνος του.

Από τα 100 τραγούδια που έχει γράψει συνολικά έχει ηχογραφήσει 8 και έχει μελοποιήσει άλλα 50. Τα περιμένουμε…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα