Cinema Paradiso Project: Στο Half Note μιλάνε για αγάπη

Cinema Paradiso Project: Στο Half Note μιλάνε για αγάπη

Η μοναδική μπάντα έρχεται το Μάρτιο για δύο μόνο παραστάσεις στο Half Note.

Μία ονειρική κινηματογραφική περιπλάνηση θα ξεκινήσει το Μάρτιο στο Half Note. Ένα ταξίδι στις νότες της λάτιν και της soul, με στάσεις στη ροκ και την έντεχνη ελληνική μουσική.

Οι μοναδικοί στο είδος του Cinema Paradiso Project θα εμφανιστούν την Πέμπτη 1η Μαρτίου και την Πέμπτη 29 Μαρτίου στη σκηνή του Half Note και θα παρουσιάσουν soundtracks από το διεθνή και ελληνικό κινηματογράφο με το δικό ορχηστρικό τρόπο. Με τον τίτλο της νέας τους cine-περιπλάνησης ‘Parlami d amore’ μας προειδεάζουν για μία βραδιά γεμάτη έρωτα. Έρωτα για τον κινηματογράφο, τη ζωή, τη μουσική. 

Η αγάπη ξεπερνά τα όρια…γι’ αυτό και δεν έχει”: Με αυτήν ακριβώς τη φράση ως αφετηρία ξεκίνησε το ‘LOVE – Photometria Awards 2017’ με φωτογράφους από όλο τον κόσμο. Στις εμφανίσεις στο Half Note Jazz Club θα προβληθούν φωτογραφίες που ξεχώρισαν, φωτογραφίες που υμνούν την αγάπη, φωτογραφίες που ταίριαξαν με μουσικές κινηματογραφικές δίνοντας τους νέα μορφή. Δίπλα στην μπάντα, θα βρισκέται και ο ζωγράφος Γιώργος Μαργαρίτης, παρέα με μερικούς πίνακές του που βρίσκονται στο πνεύμα της παράστασης.

Για όσους δεν τους γνωρίζουν, οι Cinema Paradiso Project ξεκίνησαν από μία ιδέα της Χριστίνας που παίζει την ακουστική κιθάρα. Η όλη έμπνευση ήρθε από το ‘Tema d’amore’ του Ennio Morricone που ακούγεται στην ταινία ‘Σινεμά ο Παράδεισος’. Κάπως έτσι, ξεκίνησαν όλα. Η μπάντα ξεκίνησε να συνθέτει το δικό της μουσικό κόσμο με νότες παρμένες από τις εικόνες και τις μουσικές των ταινιών που αγαπήθηκαν πολύ από το κινηματογραφικό κοινό. Η συνέχεια της ιστορίας τους; Το Μάρτιο στο Half Note.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα