Amy Winehouse: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του Back to Black – Πόσο (δεν) της μοιάζει η Marisa Abela

Διαβάζεται σε 3'
Amy Winehouse: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του Back to Black – Πόσο (δεν) της μοιάζει η Marisa Abela
Amy Winehouse / 2009 / Westminster AP Photo/Joel Ryan, FILE

Η Μαρίσα Αμπέλα μεταμορφώνεται στην Έιμι Γουάινχαουζ, η οποία πέθανε στις 23 Ιουλίου 2011, σε ηλικία μόλις 27 ετών.

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο teaser trailer για το «Back to Black», την ταινία για τη ζωή της διάσημης τραγουδοποιού και τραγουδίστριας Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse).

Η ηθοποιός Μαρίσα Αμπέλα μεταμορφώνεται στην Έιμι Γουάινχαουζ, η οποία πέθανε στις 23 Ιουλίου 2011, σε ηλικία μόλις 27 ετών. Ο θάνατός της οφειλόταν σε δηλητηρίαση από αλκοόλ.

Το teaser trailer, υπό τους ήχους της τεράστιας επιτυχίας «Back to Black» περιλαμβάνει σκηνές από την άνοδο της Έιμι Γουάινχαουζ, αλλά και πλάνα που αφορούν την προσωπική της ζωή, μεταξύ άλλων τη εκρηκτική σχέση της με τον πρώην σύζυγό της Μπλέικ Φίλντερ Σίβιλ (από οποίο πήρε διαζύγιο το 2009, δύο χρόνια πριν από τον θάνατό της, τον Ιούλιο του 2011), τον οποίο υποδύεται ο Τζακ Ο’ Κόνελ.

Η ταινία «Back to Black», σε σκηνοθεσία της Σαμ Τέιλορ Τζόνσον, αποτελεί μια ματιά στα πρώτα βήματα της τραγουδίστριας, την πορεία της προς τη διασημότητα και την κυκλοφορία του ομώνυμου άλμπουμ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Μαΐου.

Αμφισβήτησαν την επιλογή της Abela – “Δεν μοιάζει καθόλου στην Amy”

Ο Μιτς Γουάινχαουζ (Mitch Winehouse), πατέρας της εκλιπούσας τραγουδίστριας είχε εκφράσει την υποστήριξή του στους συντελεστές της επερχόμενης ταινίας για τη ζωή της κόρης του, που παρακολουθεί την τραγουδίστρια στα χρόνια “που ζούσε στο Λονδίνο τον πρώτο καιρό της καριέρας της και στο έντονο ταξίδι της προς τη φήμη”.

Η επιλογή της Μαρίσα Αμπέλα (Marisa Abela) στον κεντρικό ρόλο είχε επικριθεί από κριτικούς κινηματογράφου και θαυμαστές της Amy, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι η ηθοποιός δεν μοιάζει καθόλου την εκλιπούσα Αγγλίδα μουσικό.

Η Amy Winehouse ποζάρει στο Λονδίνο μετά από συνένετυξή της στο The Associated Press / 2007 Matt Dunham/AP Photo

Ωστόσο, ο πατέρας της τραγουδίστριας έχει υποστηρίξει δημόσια τη νεαρή ηθοποιό δηλώνοντας στον αμερικανικό ιστότοπο TMZ: “Η Μαρίσα είναι εξαιρετική επιλογή για τον ρόλο, ακόμα κι αν δεν μοιάζει ακριβώς με την Έιμι”.

Τη σκηνοθεσία του βιογραφικού φιλμ “Back to Black”, υπογράφει η Σαμ Τέιλορ Τζόνσον, η οποία είναι περισσότερο γνωστή από την ταινία για τη ζωή του Τζον Λένον “Nowhere Boy” και από τo “Fifty Shades Of Grey”. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πατέρας της τραγουδίστριας υπερασπίστηκε τους ηθοποιούς του “Back to Black” λέγοντας ότι στις ταινίες του Χόλιγουντ δίνεται υπερβολική έμφαση στην εμφάνιση και ότι υπάρχουν πολλά παραδείγματα ηθοποιών που δεν είναι πανομοιότυποι με το πρόσωπο της αληθινής ζωής που υποδύονται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα