Αυτή είναι η Captain Marvel: Οι πρώτες φωτογραφίες της Μπρι Λάρσον με το εμβληματικό κοστούμι

Αυτή είναι η Captain Marvel: Οι πρώτες φωτογραφίες της Μπρι Λάρσον με το εμβληματικό κοστούμι

Η πολυναναμενόμενη ταινία του MCU με πρωταγωνίστρια τη Μπριν Λάρσον έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάρτιο του 2019.

Η Μπρι Λάρσον προανήγγειλε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα τους θαυμαστές της ότι θα τη φουν επιτέλους να φορά το κοστούμι της Captain Marvel και χθες, το περιοδικό Entertainment Weekly αποκάλυψε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες από την ομώνυμη ταινία, που θα αποτελέσει το νέο κεφάλαιο του επιτυχημένου Marvel Cinematographic Universe.

Οι εικόνες έχουν αποσπάσει ιδιαίτερα θετικά  να «σπάσουν» το διαδίκτυο με τη συναρπαστική της ανακοίνωση.

Η απάντηση του EW έριξε φως στην παιχνιδιάρικη ανάρτηση της ηθοποιού αφού έγραψαν πως έχουν κάτι αρκετά Marvelous στο μυαλό τους.

Η ομώνυμη ταινία με πρωταγωνίστρια τη Μπριν Λάρσον έρχεται στη μεγάλη οθόνη το Μάρτιο του 2019. Η Captain Marvel είναι η πιλότος Carol Danvers, η οποία αποκτά τις δυνάμεις της και μεταμορφώνεται στην ισχυρότερη ηρωίδα του MCU. 

Λίγα λόγια για την ηρωίδα

Η Captain Marvel είναι μία από τις πιο ισχυρές υπερηρωίδες στα κόμικ της Marvel, έχει μάλιστα ηγηθεί της ομάδας των Avengers με αποτέλεσμα οι θαυμαστές της να αδημονούν για την κινηματογραφική της εμφάνιση και εισαγωγή στο MCU (πολλοί μάλιστα υποστηρίζουν ότι στην επόμενη και τελευταία ταινία των Avengers, θα πάρει τη θέση του Captain America).

Το πραγματικό της όνομα είναι Carol Danvers και είναι αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ. Η Danvers έκανε το ντεμπούτο της στα κόμικ το 1968, στις σελίδες του τεύχους Marvel Super Heroes #13. Ως Miss Marvel (όπως αποκαλούσε τον εαυτό της όταν πρωτοαπέκτησε υπερδυνάμεις και φόρεσε το πρώτο της κοστούμι) εμφανίστηκε το 1977 στο Miss Marvel # 1 ενώ ως Captain Marvel μας συστήθηκε πριν από 6 χρόνια, στο Avenging Spider-man #9.

Όπως οι περισσότεροι ήρωες της Marvel έτσι και η Danvers απέκτησε τις δυνάμεις της κατά λάθος: στη διάρκεια μιας έκρηξης το DNA της αναμείχθηκε με αυτό του ήρωα Mar-vell με αποτέλεσμα να μπορεί να πετά, να έχει υπερδύναμη, να είναι υπερανθεκτική. Είχε επίσης μια έκτη αίσθηση, που την προειδοποιούσε για κινδύνους και είχε ανοσία σε δηλητήρια και τοξίνες.

Στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel αναμένεται να παρουσιαστεί πολύ πιο ισχυρή: Θα μπορεί να πετάξει μέχρι το διάστημα χωρίς να χρειάζεται οξυγόνο. Θα ελέγχει ένα μεγάλο κομμάτι της βαρύτητας επηρεάζοντας τον χρόνο, ενώ θα εκτοξεύει πανίσχυρες δέσμες φωτονίων από τα χέρια της. Κοινώς ίσως είναι η μόνη που να μπορεί να αναμετρηθεί με τον Thanos και να κερδίσει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα