Ενα μυστηριώδες τρέιλερ έχει κάνει το ιnternet να αναρωτιέται «τι είναι αυτό;»

Ενα μυστηριώδες τρέιλερ έχει κάνει το ιnternet να αναρωτιέται «τι είναι αυτό;»

Η απάντηση είναι «δεν ξέρουμε, αλλά θέλουμε να το δούμε»

Επιμέλεια: Γιώργος Κρασσακόπουλος

Χθες το βράδυ, η A24, η εταιρία διανομής ταινιών όπως το «Under the Skin» o «Αστακός» το «Δωμάτιο» το «Swiss Army Man» ή παραγωγός του «Moonlight», ανέβασε στο κανάλι της στο youtube, ένα τρέιλερ, δίχως τίτλο και δίχως καμμιά άλλη πληροφορία εκτός από την περιγραφή «στο μέλλον μας».

Στο τρέιλερ που αποτελείται από μια συρραφή πλάνων με κρυπτικές φράσεις αναμεσά τους, ένα ζευγάρι μοιάζει να «αποκτά» ένα παιδί και να το βλέπει να μεγαλώνει. Η σκιά ενός προβλήματος είναι εκεί από νωρίς. Η ύπαρξη ενός μηχανήματος που μοιάζει με οτιδήποτε από φουτουριστικό θάλαμο κρυονικής μέχρι κάποιου είδους θερμοκοιτίδα ή οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με την ζωή ή το θάνατο το 2076, μας βάζει σε σκέψεις για το ότι το παιδί πεθαίνει. Μια πινακίδα στα γιαπωνέζικα την οποία το internet μετέφρασε ως μια φόρμα «συναίνεσης διακοπής των συνδέσεων των νευρώνων του ασθενή», μας πείθουν για την αλήθεια αυτών των σκέψεων. Μόνο που η τελευταία φράση στο τρέιλερ είναι «live beyond».

Ενα μυστηριώδες τρέιλερ έχει κάνει το ιnternet να αναρωτιέται «τι είναι αυτό;»

ΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ; Και τι ακριβώς βλέπουμε; Ακόμη και η συγκεντρωμένη nerd power ολόκληρου του ιντερνετ δεν έχει κατορθώσει να δώσει μια απάντηση, αλλά πάρα πολλοί εύχονται ότι το τρέιλερ να είναι για το «A Topiary» του Σέιν Κάραθ, μια ταινία που όμως δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι έχει γυριστεί, ή ότι θα γυριστεί ποτέ.

Σε κάθε περίπτωση και εφόσον προφανώς θα μάθουμε σύντομα περί τίνος πρόκειται, επιλέγουμε να δούμε απλά το μυστηριώδες τρέιλερ και να απολαύσουμε το mood και τις εικόνες τους. Αν εντούτοις ξέρετε (ή νομίζετε ότι ξέρετε) τι είναι, πείτε μας στα σχόλια.

[Πηγή: Flix.gr]

SHARE:

24Media Network