Ο “Τζον Σνόου” σε ταινία της Marvel: Ποιον υπερήρωα θα παίξει ο Κιτ Χάριγκτον

Ο “Τζον Σνόου” σε ταινία της Marvel: Ποιον υπερήρωα θα παίξει ο Κιτ Χάριγκτον
Ο Kit Harington στα βραβεία Emmy στο Λος Άντζελες τον Σεπτέμβριο του 2018 Danny Moloshok/Invision/AP

Στην ταινία θα επανενώσει τις δυνάμεις του με τον Ρίτσαρντ Μέιντεν, γνωστό για τον ρόλο του ως Ρομπ Σταρκ, ξαδέρφου του Τζον Σνόου.

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις που έγιναν στο D23 Expo από τα Marvel Studios αφορά την προσθήκη του ηθοποιού Κιτ Χάριγκτον – ο οποίος έγινε διάσημος υποδυόμενος τον Τζον Σνόου στη σειρά-φαινόμενο Game of Thrones – στο MCU.

Οι φήμες ότι ο Χάριγκτον θα κάνει την είσοδό του στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel είχαν ακουστεί εδώ και ημέρες. Πλέον όμως είναι επίσημο: Ο Χάριγκτον θα παίξει στην ταινία “Eternals” πλάι στο πλευρό της Αντζελίνα Τζολί, της Σάλμα Χάγιεκ και του Κουμάλ Ναντζιάνι. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρωταγωνιστής της ταινίας “Eternals” -στον ρόλο του Ίκαρις-  είναι ο Ρίτσαρν Μέιντεν, ο οποίος είχε επίσης παίξει στο Game of Thrones τον ξάδερφο του Τζον Σνόου, Ρομπ Σταρκ. Η ταινία άρα θα σημάνει το reunion των δύο ηθοποιών.

Ο Χάρινγκτον θα υποδυθεί τον Dave Whitman, γνωστό ως Black Knight (Μαύρος Ιππότης), έναν υπερήρωα που πρωτοεμφανίστηκε στα κόμικ τον Δεκέμβριο του 1967 και αποτέλεσε μέλος των Avengers. Ο Whitman δεν είναι θεός όπως οι υπόλοιποι Eternals: Είναι απόγονος του Σερ Πέρσι, ιππότη του βασιλιά Αρθούρου και κληρονόμησε από τον θείο του ένα σπαθί με μυστικιστικές δυνάμεις, το οποίο έφερε μια δυνατή κατάρα. Έχει εξαιρετικές αθλητικές ικανότητες, είναι δεινός ξιφομάχος και μαχητής και φορά συνήθως πανοπλία, η οποία με τον καιρό εξελίχθηκε (δεδομένου ότι σχεδιάστηκε εκ νέου από τον Τόνι Σταρκ).

 

Η σχέση του με τους Eternals βασίζεται στον ερωτικό δεσμό που είχε συνάψει με τη Sersi, βασικό μέλος της ομάδας των “Αιώνιων” και ίσως η πιο ισχυρή εξ αυτών. Όπως ανακοινώθηκε, τη Sersi θα υποδυθεί η ηθοποιός Gemma Chan, η οποία κατάφερε μια ενδιαφέρουσα πρωτιά: Είναι η πρώτη ηθοποιός που ερμηνεύει δύο υπερήρωες στο σύμπαν της Marvel. Η πρώτη της εμφάνιση ήταν στον ρόλο της Min-Erva στην ταινία Captain Marvel, ενώ τώρα καλείται να υποδυθεί τη μάγισσα Κίρκη του MCU.

Ο Χάριγκτον κοινώς θα επιστρέψει εκ νέου σε έναν ρόλο μεσαιωνικού ιππότη και είναι πιθανό να έρθει σε σύγκρουση με τον Μέιντεν-Ίκαρις για την καρδιά της Σέρσι.

Τους “Eternals” θα σκηνοθετήσει η ταλαντούχα Chloe Zhao και η ταινία αναμένεται να βγει στις 6 Νοεμβρίου 2020.

Μια πρώτη εικόνα των κοστουμιών των ηρώων:

 

Oι Eternals

Η εν λόγω ομάδα των ηρώων – θεών είναι δημιούργημα του Jack Kirby και πρωτοεμφανίστηκε στα κόμικ το 1976: Το storyline τους ξεκινά πριν πολλά εκατομμύρια χρόνια, με την εμφάνιση των Celestials στον κόσμο μας. Πρόκειται για μια ομάδα από τις πιο παλιές οντότητες του σύμπαντος…

Οι Celestials επισκέφτηκαν τη Γη και άρχισαν να κάνουν πειράματα στο ανθρώπινο είδος που ακόμα βρισκόταν στο στάδιο του Νεάντερνταλ. Στα πλαίσια αυτών των πειραμάτων, οι Celestials δημιούργησαν τη φυλή των Eternals. Παρότι τα εξωτερικά τους χαρακτηριστικά μοιάζουν με αυτά των ανθρώπων, οι Eternals μπορούν να ζήσουν αιώνια (αν και δεν είναι εντελώς αθάνατοι). Επίσης δεν αναπαράγονται με την ίδια ευκολία, γι’ αυτό και ο αριθμός τους παραμένει σε ελεγχόμενα επίπεδα. Παράλληλα όμως με τους Eternals, οι Celestials δημιούργησαν και τους Deviants, μια φυλή με ασταθή γενετικά χαρακτηριστικά και παραμορφωμένη στα όρια της τερατογένεσης, και οι Eternals παρέμειναν στη Γη σαν φύλακες για να την προστατεύουν από τους φριχτούς Deviants.

Μιλάμε κοινώς για θεϊκές οντότητες, που μάλλον θα αλληλεπιδράσουν με τους Guardians, δεδομένων των διαγαλαξιακών περιπετειών των δεύτερων. Ως προς τις δυνάμεις τους, όλοι είναι υπερβολικά δυνατοί, άτρωτοι, μπορούν να πετούν και να διαμορφώνουν με το μυαλό τους την ύλη (άλλοι σε μεγαλύτερο βαθμό, άλλοι σε μικρότερο).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα