Γλυκόπικρο τέλος για τις ταινίες “Ice Age”: Ο Σκρατ κάνει επιτέλους δικό του το βελανίδι

Γλυκόπικρο τέλος για τις ταινίες “Ice Age”: Ο Σκρατ κάνει επιτέλους δικό του το βελανίδι
youtube

Τέλος εποχής για την σειρά animation "Εποχή των Παγετώνων". To studio παραγωγής κλείνει και αποφάσισε να δώσει επιτέλους στον δημοφιλή προϊστορικό σκίουρο, Σκρατ το πολυπόθητο βελανίδι του.

Η  επιτυχημένη κινηματογραφική σειρά animation «Εποχή των Παγετώνων» (Ice Age) «κλείνει» – πλέον οριστικά – το ταξίδι της και βρίσκει τον Σκρατ, τον αγαπημένο προϊστορικό σκίουρο που έχει περάσει από χίλια κύματα για να αποκτήσει το βελανίδι που τόσο πολύ ποθεί, να το παίρνει επιτέλους στην αγκαλιά του.

Στις προηγούμενες ταινίες της Εποχής των Παγετώνων, ο δημοφιλής κωμικός χαρακτήρας πάσχιζε με νύχια και με δόντια να κρατήσει την αγαπημένη του λιχουδιά, καταφέρνοντας να είναι πάντα πρωταγωνιστής σε καταστροφικά περιστατικά που είχαν ως αποτέλεσμα την απώλεια του βελανιδιού που μόνο σε στιγμές κατάφερνε να έχει στην κατοχή του.

Το στούντιο κινουμένων σχεδίων Blue Sky Studios, όμως, έκανε την ανατροπή και άφησε επιτέλους τον Σκρατ να πετύχει αυτό που τόσο πολύ ποθούσε.

Έτσι, δημοσίευσαν ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνει το υπέροχο αυτό πλάσμα να βρίσκει δικαίωση, να τρώει το βελανίδι του, ζώντας στιγμές απόλυτης ευτυχίας.

Η συγκίνηση των θαυμαστών του Σκρατ και της εποχής των Παγετώνων ήταν διάχυτη στα σχόλια, με έναν από αυτούς να σχολιάζει: «Αντίο Scrat. Ευχαριστώ για όλα @blueskystudios» ενώ ένας άλλος έγραψε: «θέλω να κλάψω αυτή τη στιγμή».

Ένας τρίτος χρήστης σχολίασε: «20 ΧΡΟΝΙΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ.».

Η Blue Sky Studios κλείνει και αποχαιρετά τον Σκρατ

Ωστόσο, αυτή είναι στην πραγματικότητα μια «γλυκόπικρη» στιγμή γιατί τα Blue Sky Studios έχουν ανακοινώσει ότι κλείνουν, λόγω των συνεπειών του κορονοϊού.

Όταν ανέβασε το βίντεο στο YouTube, η Blue Sky έγραψε: «Τις τελευταίες ημέρες των Blue Sky Studios, μια μικρή ομάδα καλλιτεχνών συγκεντρώθηκε για να κάνει μια τελευταία λήψη. Αυτή η λήψη είναι ένας αποχαιρετισμός, μια αποστολή με τους δικούς μας όρους.»

Ο ιδρυτής του Blue Sky Studio, Chris Wedge, είπε ότι ο Σκρατ ήταν η επίσημη μασκότ τους καθώς με τα χρόνια μετατράπηκε σε κινηματογραφικό σύμβολο σύμφωνα με το ladbible.com.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Τα τελευταία τριάντα τέσσερα χρόνια, εμείς, όπως ο μοναδικός μας χαρακτήρας Σκρατ, έχουμε φτάσει σε κάτι που μερικές φορές φαίνεται ανέφικτο. Ωστόσο, κατά καιρούς καταφέραμε να αγκαλιάσουμε τις δικές μας εκδοχές αυτού του άπιαστου βελανιδιού. Δυστυχώς, δεν είναι δυνατόν να κρατήσουμε τίποτα για πάντα.»

«Διασκεδάσαμε περισσότερο με το να ζωντανέψουμε τις ταινίες μας από όσο θα έπρεπε να επιτρέπεται σε κανέναν. Ελπίζουμε να μπορέσατε να νιώσετε λίγη από αυτή τη χαρά. Σας ευχαριστούμε, από τα βάθη της συλλογικής μας καρδιάς του Blue Sky, που ήσασταν μαζί μας όλα αυτά τα χρόνια.»

Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται πίσω από μερικές από τις πιο επιτυχημένες ταινίες κινουμένων σχεδίων τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, το στούντιο κλείνει λόγω πανδημίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα