«Η Θετική Πλευρά της Ζωής» φέρνει αισιοδοξία στις κινηματογραφικές αίθουσες

Bryan Cranston and Kevin Hart star in THE UPSIDE
David Lee/Photographer
Bryan Cranston and Kevin Hart star in THE UPSIDE David Lee/Photographer BRYAN CRANSTON AND KEVIN HART STAR IN THE UPSIDE DAVID LEE/PHOTOGRAPHER

Διαφορετικότητα, αποδοχή, ισότητα. Τρεις λέξεις που επανέρχονται ξανά και ξανά στο λεξιλόγιό μας για διαφορετικούς λόγους κάθε φορά, πάντα όμως με κοινό παρονομαστή: το δικαίωμα όλων των ανθρώπων να απολαμβάνουν τη ζωή ως ίσοι.

Αυτές τις αυτονόητες έννοιες φωτίζει με τον πιο τρυφερό τρόπο η αισιόδοξη κωμωδία του καταξιωμένου σκηνοθέτη Νιλ Μπέργκερ «Η Θετική Πλευρά της Ζωής», μια υπέροχη δραμεντί που σπάει τα ταμεία στην Αμερική επιβεβαιώνοντας την ανάγκη των ανθρώπων για ειλικρινές συναίσθημα στους σκληρούς καιρούς που ζούμε.

Βασισμένη στο γαλλικό blockbuster «Άθικτοι» που το 2011 συγκίνησε ολόκληρο τον πλανήτη και έκανε εννιαψήφιο box office, «Η Θετική Πλευρά της Ζωής» σκιαγραφεί την απροσδόκητη φιλία ενός μεσήλικα τετραπληγικού δισεκατομμυριούχου και ενός νεαρού κατάδικου με αναστολή που προσλαμβάνεται για να τον βοηθά σε όλα αυτά που για εμάς φαντάζουν απλές, καθημερινές διεργασίες όπως το ντύσιμο, το ντους, το δείπνο.

ADVERTISING
Nicole Kidman stars in THE UPSIDE
David Lee/Photographer
Nicole Kidman stars in THE UPSIDE David Lee/Photographer NICOLE KIDMAN STARS IN THE UPSIDE DAVID LEE/PHOTOGRAPHER

Στον ρόλο του ζάμπλουτου Φίλιπ, που έχει ανάγκη όχι μόνο έναν βοηθό αλλά κυρίως έναν πραγματικό φίλο, θα δούμε τον «Γουόλτερ Γουάιτ» του Breaking Bad ή αλλιώς τον υποψήφιο για Όσκαρ Μπράιαν Κράνστον σε έναν ρόλο που απογειώνει με τη συγκλονιστική ερμηνεία του. Δίπλα του, ο stand up comedian και νούμερο 1 κωμικός ηθοποιός στον κόσμο αυτή τη στιγμή Κέβιν Χαρτ που μέσα από τον ρόλο του Ντελ Σκοτ ξεδιπλώνει το ταλέντο του (και) στο δράμα. Το παζλ του καστ συμπληρώνει ιδανικά η βραβευμένη με Όσκαρ Νικόλ Κίντμαν, σε μια ερμηνεία που της πάει πολύ.

Bryan Cranston and Kevin Hart star in THE UPSIDE
David Lee/Photographer
Bryan Cranston and Kevin Hart star in THE UPSIDE David Lee/Photographer BRYAN CRANSTON AND KEVIN HART STAR IN THE UPSIDE DAVID LEE/PHOTOGRAPHER

Σεβόμενοι το γαλλικό κείμενο και την αληθινή ιστορία πίσω από αυτό, όμως κάνοντας ευδιάκριτες αλλαγές που δίνουν φρεσκάδα στο σενάριο, οι δημιουργοί της ταινίας συνέθεσαν μια αληθινή κωμωδία με ευχάριστη διάθεση, κοινωνικά μηνύματα και πραγματικό συναίσθημα, κάτι που όπως δείχνουν τα εισιτήρια παγκοσμίως μάλλον έλειπε από την κινηματογραφική παραγωγή των τελευταίων ετών.

Kevin Hart stars in THE UPSIDE
David Lee/Photographer
Kevin Hart stars in THE UPSIDE David Lee/Photographer KEVIN HART STARS IN THE UPSIDE DAVID LEE/PHOTOGRAPHER

«Η Θετική Πλευρά της Ζωής» έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες για να μας δείξει πως από όπου κι αν προερχόμαστε, όσα προβλήματα κι αν αντιμετωπίζουμε, μας ενώνουν οι καθημερινές προκλήσεις της ζωής. Εμείς το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να γεφυρώσουμε τις διαφορές μας.

31 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους από την ODEON και την AUDIO VISUAL

Δείτε το τρέιλερ:


SHARE:

24Media Network