Joaquin Phoenix: Στη δημοσιότητα η πρώτη του φωτογραφία ως Joker

Joaquin Phoenix: Στη δημοσιότητα η πρώτη του φωτογραφία ως Joker
Ο ηθοποιός Joaquin Phoenix στην πρεμιέρα της ταινίας "The Sisters Brothers" κατά την τρίτη ημέρα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο Chris Pizzello/Invision/AP

Μετά την πρώτη έκπληξη πως ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον σούπερ κακό της Gotham, με πρωτοβουλία του Martin Scorsese, τώρα έχουμε και την πρώτη εικόνα

Πριν ένα χρόνο κυκλοφόρησε ότι ο Martin Scorsese ετοιμάζει ταινία για τον super vilain του κόσμου του Batman, Joker, σε σκηνοθεσία Todd Phillips. Τον Φεβρουάριο μάθαμε ότι ο Joaquin Phoenix θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η αρχική μας έκπληξη μετατράπηκε σε κανονικότητα και όταν μάθαμε ότι θα παίξει κάποιον ρόλο και ο Robert De Niro στην ταινία. Πλέον, έχουμε και την πρώτη επίσημη εικόνα του Phoenix, την οποία πόσταρε στο Instagram του, ο Todd Phillips.

Την φωτογραφία συνοδεύει ένα απλό Caption με το όνομα “Arthur”. Λίγο καιρό πριν, είχε αποκαλυφθεί ότι το πραγματικό όνομα του Joker θα είναι Arthur Fleck. Η ταινία για πρώτη φορά θα εξερευνήσει στη μεγάλη οθόνη τα χρόνια του Joker, πριν γίνει ο Joker και θα είναι βασισμένη στο ‘King of Comedy’ και ‘Taxi Driver’. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν και η ταινία αναμένεται στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2019.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ POPCODE:

Venom και Julia Roberts στην τηλεόραση: 10 τρέιλερ που πρέπει να δεις
Η αναβίωση της ρομαντικής κομεντί και ο έρωτας στα χρόνια του Netflix

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα