Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του live action Αλαντίν, με τον Γουίλ Σμιθ στον ρόλο του τζίνι

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του live action Αλαντίν, με τον Γουίλ Σμιθ στον ρόλο του τζίνι

Η Disney μας έβαλε από την Τετάρτη στο πνεύμα της... Άκραμπα, δίνοντας στη δημοσιότητα το πρώτο πόστερ της ταινίας, ενώ πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε και το πρώτο teaser trailer.

Ακολουθώντας την επιτυχία της live-action μεταφοράς του κλασικού της αριστουργήματος “Η Πεντάμορφη και το Τέρας”, η Disney θα “ζωντανεύσει” άλλη μια επιτυχία της από την εποχή της αναγέννησής της (1989-1999). Ο λόγος για τον «Αλαντίν» που θα κάνει πρεμιέρα τον Μάιο του 2019 σε σκηνοθεσία Γκάι Ρίτσι, η οποία θα είναι τόσο φιλόδοξη όσο και μη παραδοσιακή.

Στο καστ πρώτο όνομα είναι ο Γουίλ Σμιθ, ο οποίος καλείται να ενσαρκώσει το τζίνι (ρόλο τον οποίο στιγμάτισε η σαρωτική ερμηνεία του Ρόμπιν Γουίλιαμς στο παλιό animation). Ο Μίνα Μασούντ («Jack Ryan») και η Ναόμι Σκοτ («Power Rangers») θα υποδυθούν τον Αλαντίν και την πριγκίπισα Τζασμίν, ενώ ο Μαργουάν Κενζάρι («Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές») θα ερμηνεύσει τον Τζαφάρ.

Η Disney μας έβαλε από την Τετάρτη στο πνεύμα της… Άκραμπα, δίνοντας στη δημοσιότητα το πρώτο πόστερ της ταινίας, ενώ πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε και το πρώτο teaser trailer:

Μπορεί να μην δείχνει τους άλλους χαρακτήρες πέραν του Αλαντίν και του Ιάγου (του παπαγάλου του Τζαφάρ), όμως ήδη ο θεατής παίρνει μια γεύση από την ατμόσφαιρα και τη μουσική της ταινίας.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα