"Μόνος Στο Σπίτι": Η Disney ανακοίνωσε ριμέικ!

Μόνος στο σπίτι
Μόνος στο σπίτι YOUTUBE

Η ταινία με πρωταγωνιστή τον Μακόλει Κάλκιν, που μας συντροφεύει κάθε χρόνο στις χριστουγεννιάτικες διακοπές και που έχει καθιερωθεί ως η κατεξοχήν χριστουγεννιάτικη ταινία, επιστρέφει, σύμφωνα με ανακοίνωση της Disney.

Η Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της για ένα ριμέικ μιας από τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες των τελευταίων τριών δεκαετιών, «Μόνος Στο Σπίτι» (Home Alone), στην οποία πρωταγωνίστησε ο Μακόλεϊ Κάλκιν.

Κατά τη διάρκεια παρουσίασης των οικονομικών αποτελεσμάτων της Disney , ο διευθύνων σύμβουλος, Μπομπ Άιγκερ επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία αναπτύσσει μια σύγχρονη, καινούρια εκδοχή της ταινίας του Κρις Κολόμπους για μια «νέα γενιά», σύμφωνα με το Entertainment Tonight.

ADVERTISING

Η ταινία γυρίστηκε στο Σικάγο σε σενάριο του Τζον Χάγιες και μετά τη μεγάλη επιτυχία της γυρίστηκαν τέσσερις συνέχειες με το αρχικό καστ να συμμετέχει μόνο στη δεύτερη, Μόνος στο Σπίτι 2: Χαμένος στη Νέα Υόρκη του 1992.

Παράλληλα με το Home Alone, ο Άιγκερ ανακοίνωσε ότι σχεδιάζονται τα ριμέικ των ταινιών Night at the Museum, Cheaper by the Dozen και Diary of a Wimpy Kid. Επίσης αναφέρθηκε ότι όλα είναι έτοιμα για πρεμιέρα της συνδρομητικής υπηρεσίας Disney + η οποία αναμένεται να ξεκινήσει τον Νοέμβριο.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν αλλάζει το όνομά του σε "Μακόλεϊ Μακόλεϊ Κάλκιν Κάλκιν"

Το βίντεο των Χριστουγέννων: O Μακόλεϊ Κάλκιν ξαναμένει "μόνος στο σπίτι" κι όλα γίνονται αλλιώς

Δείτε το πρώτο επίσημο trailer για την επιστροφή του Beverly Hills 90210

SHARE:

24Media Network