Νέες ταινίες: Το εντυπωσιακό animation “Χωρικοί” και το τρομακτικό “Night Swim”

Διαβάζεται σε 2'
Νέες ταινίες: Το εντυπωσιακό animation “Χωρικοί” και το τρομακτικό “Night Swim”

Κάθε Πέμπτη παρουσιάζουμε τις νέες ταινίες στις αίθουσες.

Μπαίνοντας στο νέο έτος, οι νέες κυκλοφορίες είναι περιορισμένες αλλά οι επιλογές στις αίθουσες είναι πολλές, τόσο για τους σινεφίλ όσο και για θεατές που θέλουν να πάνε το καθιερωμένο εορταστικό τους σινεμά. Από τη “Φονισσα” και το “Γουόνκα” μέχρι το “Poor Things”, την πλειάδα παιδικών animation, και σπουδαίων σινεφίλ επιλογών όπως τη “Ζώνη Ενδιαφέροντος” ή την “Τελευταία Παμπ” και τα “Πεσμένα Φύλλα”, υπάρχει κάτι για όλους.

Αυτή την εβδομάδα έχουμε λίγες αλλά ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες.

Οι ταινίες της εβδομάδας:

Οι Χωρικοί

Μετά την παγκόσμια επιτυχία του “Loving Vincent” και τις υποψηφιότητες για Όσκαρ, BAFTA και Χρυσή Σφαίρα, το ίδιο σκηνοθετικό δίδυμο επιστρέφει με ένα ακόμα εικαστικά μεγαλεπίβολο φιλμ κινουμένων σχεδίων. Σε μια δραματική ιστορία βασισμένη στο βιβλίο του βραβευμένου με Νόμπελ Βλάντισλαβ Ρέιμοντ, για μια φτωχή νεαρή γυναίκα που πρέπει να παντρευτεί έναν γηραιότερο, πλουσιότερο άντρα σε ένα πολωνικό χωριό στα τέλη του 19ου αιώνα – μόνο που εκείνη αγαπάει κάποιον άλλον.

Night Swim

Μια γυναίκα που κολυμπά στην πισίνα της τη νύχτα, τρομοκρατείται από ένα μοχθηρό πνεύμα. Πρωταγωνιστούν οι Κέρι Κόντον (“Τα Πνεύματα του Ινισέριν”) και Γουάιατ Ράσελ (γιος του Κερτ).

Falcon Lake

Μια ντροπαλή έφηβη σε καλοκαιρινές διακοπές βιώνει τη χαρά και τον πόνο της ενηλικίωσης όταν δημιουργεί έναν απρόσμενο δεσμό με ένα μεγαλύτερο κορίτσι. Το Falcon Lake συνδέει την εμπειρία του πρώτου έρωτα με το στυλιζάρισμα μιας χαμηλών τόνων ταινίας φαντασμάτων, κάτι σαν τον τρόμο της πρώτης παθιασμένης ταραχής. Ξεχωριστή ταινία ενηλικίωσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα