Ντάνος για Σμαραγδή: “Είναι προσβλητικό αυτό που γίνεται – Δεν μου πρότεινε να κάνω τον Υψηλάντη”

Ντάνος για Σμαραγδή: “Είναι προσβλητικό αυτό που γίνεται – Δεν μου πρότεινε να κάνω τον Υψηλάντη”
Γιώργος Αγγελόπουλος papadakispress

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε στον Γιάννη Σμαραγδή για την φερόμενη συμμετοχή του στην ταινία "Καποδίστριας", και επέκρινε τον γνωστό σκηνοθέτη για τον "απαξιωτικό" και "προσβλητικό" του τρόπο.

Τη δική του εκδοχή για όσα έγιναν μεταξύ του ιδίου και του σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή έδωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μετά τις δηλώσεις του γνωστού σκηνοθέτη ότι προσπάθησαν να τον επιβάλουν για τον ρόλο του Υψηλάντη στη νέα ταινία για τον Καποδίστρια.

Μιλώντας στο STAR για τη φημολογούμενη συμμετοχή του στη νέα ταινία του Γιάννη Σμαραγδή, ο Γιώργος Αγγελόπουλος – γνωστός ως Ντάνος – χαρακτήρισε “προσβλητικό” αυτό που γίνεται και είπε μεταξύ άλλων:

“Έχω προβληματιστεί για πολλούς λόγους. Είναι προσβλητικό όχι μόνο σε μένα αλλά και στους συνεργάτες μου αυτό που γίνεται. Νιώθω σεβασμό για το επάγγελμα του ηθοποιού. Χτύπησα και την πόρτα του κ. Σμαραγδή γιατί είχαμε μία κοινή επαφή. Δεν είναι ότι ήξερα ότι κάνει μαθήματα αλλά θεωρώ ότι μια κουβέντα του είναι σημαντική… Μου τηλεφώνησε να μου πει ότι γνώρισε κάποιον από την εταιρεία διανομής των ταινιών μου. Δεν μου πρότεινε να κάνω τον ρόλο του Υψηλάντη”.

Έπειτα συνέχισε λέγοντας: “Εξεπλάγην με τις δηλώσεις του. Μου ζήτησε να αναιρέσω ένα ρεπορτάζ που δεν συμφώνησα γιατί δεν προκύπτει από μένα. Δεν έχω κάνει εγώ κάποια δήλωση. Με έχει ενοχλήσει που είμαι στην επικαιρότητα όχι για τη δουλειά μου. Ήταν πάρα πολύ απαξιωτικός και προσβλητικός ο τρόπος του και προσβάλει τις εταιρείες παραγωγής που έχουν τις ταινίες μου. Δεν ξέρει ο κ. Σμαραγδής τις δικές μου προσπάθειες για γνώση. Γνωρίζω πάρα πολύ καλά την Ιστορία, κ. Σμαραγδή. Αν ήμουν στη θέση σας θα προτιμούσα τη συμβουλή σας παρά την κρίση σας. Δεν γνωρίζω αν οι εταιρείες διανομής με είχαν προτείνει”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα