Ο Flea των Red Hot Chili Peppers στη σειρά “Obi-Wan Kenobi”

Διαβάζεται σε 2'
Ο Flea των Red Hot Chili Peppers στη σειρά “Obi-Wan Kenobi”
O Flea και ο Anthony Kiedis των Red Hot Chili Peppers στο Ace Hotel του Los Angeles 2016/Rich Fury/AP

Ο Flea των Red Hot Chili Peppers υποδύεται έναν κυνηγό επικηρυγμένων στη νέα σειρά “Obi-Wan Kenobi” και προσπαθεί να αιχμαλωτίσει τους Jedi.

Ανυποψίαστοι οι θεατές της νέας σειράς “Obi-Wan Kenobi“, που είναι διαθέσιμη από την περασμένη εβδομάδα στο Disney+, είδαν στα δύο πρώτα επεισόδια έναν ηθοποιό που τους θύμισε… κάτι από μουσική!

Συγκεκριμένα στη σειρά εμφανίστηκε ο Flea, ιδρυτικό μέλος και μπασίστας των Red Hot Chili Peppers.

Ο 59χρονος μπασίστας των Peppers, παράλληλα με τη μουσική του καριέρα έχει εμφανιστεί σε φιλμ όπως το “Dude’s” του 1987, το τρίτο μέρος του franchise “Back to the Future” και το “The Big Lebowski”. Έχει, επίσης, εμφανιστεί στις ταινίες “Baby Driver”, “Queen and Slim” και “Toy Story 4”.

Η σειρά “Obi-Wan Kenobi” διαδραματίζεται δέκα χρόνια μετά τα γεγονότα του “Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith” (Ο πόλεμος των άστρων: Επεισόδιο 3 – Η εκδίκηση των Σιθ) και παρουσιάζει τη “μεγαλύτερη ήττα του δάσκαλου Τζεντάι Όμπι-Ουάν Κενόμπι, καθώς γίνεται μάρτυρας της πτώσης και της διαφθοράς του καλύτερου φίλου του και μαθητευόμενου Τζεντάι, Άνακιν Σκαϊγουόκερ, ο οποίος στράφηκε στη σκοτεινή πλευρά ως ο κακός Λόρδος των Σιθ Νταρθ Βέιντερ” σύμφωνα με την Disney.

Ο Flea υποδύεται έναν κυνηγό επικηρυγμένων που ονομάζεται Vect Nehru. Προσλαμβάνεται από έναν Ιεροεξεταστή που ονομάζεται Reva για να τον βοηθήσει να παγιδεύσει τον Όμπι-Ουάν Κενόμπι, ώστε να μπορέσουν να αιχμαλωτίσουν τους Jedi.

YouTube

Στο καστ συμμετέχουν οι: Moses Ingram, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell και Benny Safdie. Το μουσικό theme του Obi-Wan υπογράφει με το πεντάγραμμό του ο θρυλικός John Williams, που επέστρεψε για ακόμη μια φορά για χάρη του σύμπαντος του Star Wars

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα