Ο Πίτερ Τζάκσον βάζει τις τελευταίες λεπτομέρειες στο ''Hobbit''

Ο Πίτερ Τζάκσον βάζει τις τελευταίες λεπτομέρειες στο ''Hobbit''

Έχετε την ευκαιρία να ρίξετε μια χορταστική ματιά πίσω από την κουρτίνα και να πάρετε μια γεύση από το πως δημιουργείται η μαγεία που θα δείτε σύντομα στην οθόνη

Επιμέλεια: Γιώργος Κρασσακόπουλος

Λίγες μόλις μέρες πριν την έξοδο του φιλμ στις αίθουσες, ο σκηνοθέτης μας στέλνει αυτό που μάλλον θα είναι το τελευταίο βίντεο από την παραγωγή της πρώτης ταινίας της τριλογίας.

Το «Hobbit: An Unexpected Journey» βγαίνει στις αίθουσες στις 13 Δεκεμβρίου, αλλά η πρώτη του προβολή θα γίνει σε δύο μέρες στο Γουέλινγκτον της Νέας Ζηλανδίας, που ζει ήδη στον πυρετό της Μέσης γης.

Εν τω μεταξύ στα post production στούντιο που είναι υπεύθυνα για να αποκτήσουν τα Χόμπιτ αληθοφανείς τρίχες σε κάθε πόδι, οι νάνοι το κατάλληλο ύψος και ο κόσμος τους, την ιδιαίτερη χροιά που θα τον κάνει πειστικό, η δουλειά σύμφωνα με το καινούριο video του Πίτερ Τζάκσον ολοκληρώνεται.

Ο ίδιος λέει πως το τελικό φιλμ θα είναι έτοιμο δυο μέρες πριν την πρεμιέρα στο Γουέλινγκτον πράγμα που σημαίνει πως όσο διαβάζετε αυτές τις γραμμές, όσοι εργάστηκαν στο post του «Hobbit» θα ετοιμάζονται για ύπνο.

Δείτε το βίντεο στο Flix

Διαβάστε ακόμα:

«The Hobbit»: Καταγγελίες φιλοζωικών οργανώσεων απειλούν την πρεμιέρα!

Νέο τρέιλερ, νέες φωτογραφίες από το «Τhe Hobbit: An Unexpected Journey»

SHARE:

24Media Network