Ο Τζίμι Χέντριξ αγαπούσε την αγάπη. Πρώτο τρέιλερ για το «Jimi: All Is by My Side»

Ο Τζίμι Χέντριξ αγαπούσε την αγάπη. Πρώτο τρέιλερ για το «Jimi: All Is by My Side»

Πώς μοιάζει ο Andre 3000 ως Τζίμι Χέντριξ; Πειστικός, ατμοσφαιρικός, χαρισματικός και σέξι, σύμφωνα με το πρώτο τρέιλερ του biopic του Τζον Ρίντλεϊ.

Επιμέλεια: Λήδα Γαλανού

«Η δύναμη της αγάπης πρέπει να νικήσει την αγάπη για τη δύναμη»: ο Αντρέ Μπέντζαμιν (ή Andre 3000 των OutKast) μπαίνει στο πετσί του Τζίμι Χέντριξ, στην καρδιά της επαναστατικής δεκαετίας του ’60, φορά τα πολύχρωμα φολκ ρούχα, καμαρώνει τα άφρο μαλλιά του, φλερτάρει με τη μια σέξι καλλονή μετά την άλλη, αλλά μοιάζει μάλλον να καταφέρνει και κάτι περισσότερο.

Εκτός από την αισθητική της εποχής, την περσόνα που εύκολα μιμείται και το χαρακτηριστικό τρόπο ομιλίας, ο Αντρέ Μπέντζαμιν αφήνει στην οθόνη κάτι από τη λάμψη και τον μαγνητισμό, την παράξενη αθωότητα που χαρακτήρισε τον Τζίμι Χέντριξ στα λίγα χρόνια που εκτοξεύτηκε στη σφαίρα του θρύλου. Ετσι, τουλάχιστον, φαίνεται από το πρώτο τρέιλερ του «Jimi: All Is by My Side».

Το νέο biopic για τον Χέντριξ κρατά ένα μάλλον χαμηλό προφίλ από την πρεμιέρα του στο Τορόντο τον περασμένο Σεπτέμβρη και τη δεύτερη προβολή του στο φεστιβάλ του SXSW τον Μάρτιο. Κάτι που έχει πιθανότατα να κάνει με το γεγονός ότι αυτή η βιογραφική ταινία που μας συστήνει τον Χέντριξ στην αρχή της καριέρας του, πριν ακόμη κυκλοφορήσει το «Are you Experienced» και κυρίως μέσα από την γνωριμία του με τη Λίντα Κιθ, μοντέλο και μούσα του και πρώην φίλης του Κιθ Ρίτσαρντς που ενέπνευσε τραγούδια και για τους δύο μουσικούς, δεν έχει τη συγκατάθεση των ανθρώπων που διαχειρίζονται τα δικαιώματα της μουσικής και της εικόνας του Χέντριξ....

Δείτε το τρέιλερ και διαβάστε περισσότερα για το «Jimi: All Is by My Side» στο flix.gr

SHARE:

24Media Network