Οι σκηνοθέτες των Avengers μιλούν αποκλειστικά στο NEWS 24/7

Οι σκηνοθέτες των Avengers μιλούν αποκλειστικά στο NEWS 24/7

Οι Άντονι και Τζο Ρούσο μετά τον “Πόλεμο της Αιωνιότητας” σκηνοθέτησαν και την “Τελευταία Πράξη”, την κορύφωση 11 υπερηρωικών χρόνων της Marvel. Πρόκειται για την πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών. Μίλησαν στην κάμερα του NEWS 24/7. Το άρθρο δεν περιέχει Spoilers.

*Το Σαββατοκύριακο, που πέρασε το Avengers: Endgame πέρασε το Avatar του τζέιμς κάμερον κι έγινε επισήμως η εμπορικότερη ταινία στην ιστορία του σινεμά. Tο News 24/7 είχε εξασφαλίσει τον Απρίλιο αποκλειστική συνέντευξη με τους σκηνοθέτες της ταινίας. Αξίζει να τη θυμηθείτε!

Όταν η ιστορία του εμπορικού σινεμά του 21ου αιώνα θα γράφεται με ψυχραιμία και απόσταση, ένα από τα πιο βέβαια πράγματα είναι αυτό: Πως το υπερηρωικό σύμπαν της Marvel θα κατέχει κεντρική θέση σε αυτή την ιστορία ως ένα πραγματικά μοναδικό επίτευγμα.

Ένα ενοποιημένο σύμπαν με πάνω από 20 (ως τώρα!) ταινίες και μια διαρκή επικοινωνία ανάμεσα σε επιμέρους φιλμ, με χαρακτήρες, τοποθεσίες και πλοκές να μεταπηδούν από το ένα στο άλλο (άλλοτε με επιτυχία, άλλοτε λιγότερο) χτίζοντας μια τεράστια, ενιαία αφήγηση. Όλα τα αντίπαλα στούντιο προσπάθησαν να αντιγράψουν το μοντέλο, κι όλοι απέτυχαν. Αυτό που έκανε η Marvel είναι, εκ των πραγμάτων, μοναδικό.

Πώς μπορείς λοιπόν καν να επιχειρήσεις να γράψεις ένα κάποιο τελευταίο κεφάλαιο για αυτή την υπερηρωική εποποιία των εκατοντάδων χαρακτήρων. Η ευθύνη πέφτει στους ώμους των σκηνοθετών Άντονι και Τζο Ρούσο, οι οποίοι όταν ξεκίνησε το σύμπαν της Marvel, σκηνοθετούσαν επεισόδια της τηλεοπτικής κωμωδίας “Community” και έφτασαν σήμερα να είναι οι μαέστροι αυτής της επικής “Τελευταίας Πράξης”.

Εμείς συναντήσαμε τους σκηνοθέτες στο Λονδίνο και μιλήσαμε μαζί τους, σε μια αποκλειστική συνέντευξη, για το πώς αυτή η ταινία ήταν διαφορετική από τις προηγούμενες στις οποίες δούλεψαν, για το πώς ήθελαν πάντα να φέρουν σε τροχιά σύγκρουσης τις δύο ηγετικές φυσιογνωμίες του σύμπαντος (τον Κάπτεν Αμέρικα του Κρις Έβανς και τον Τόνι Σταρκ του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ) αλλά και το πώς η εμπειρία τους στο εργοστάσιο της μικρής οθόνης, βοήθησε αυτούς -αλλά και όλο το Χόλιγουντ- να φτάσουν εδώ που είναι σήμερα.

Δείτε όσα μας είπαν:

Στην ταινία “Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη”, τα μέλη των Εκδικητών που επιβίωσαν από το χτύπημα του Θάνος συγκεντρώνουν τις δυνάμεις τους και σκαρώνουν ένα απίθανο σχέδιο ώστε να αντιστρέψουν αυτή την τραγωδία. Πρωταγωνιστούν οι Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Κρις Έβανς, Κρις Χέμσγουορθ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Πολ Ραντ, Κάρεν Γκίλαν.

Φυσικά οι περιπέτειες ηρώων της Marvel θα συνεχιστούν, όμως όπως μαρτυρά κι ο τίτλος, αυτό το φιλμ “Εκδικητών” θα είναι η τελευταία πράξη αυτής της επικής περιπέτειας που ξεκίνησε στο πρώτο “Avengers”.

*Oι “Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη” (“Avengers: Endgame”) προβάλλεται στις αίθουσες από την Feelgood.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα