Όσκαρ 2024: Στην Ντε’Βάιν Τζόι Ράντολφ το βραβείο Β’ Γυναικείου Ρόλου – Δάκρυσε στην ομιλία της

Διαβάζεται σε 2'
Η Da'Vine Joy Randolph παίρνει το Όσκαρ Β΄Γυναικείου Ρόλου
Η Da'Vine Joy Randolph παίρνει το Όσκαρ Β΄Γυναικείου Ρόλου AP Photo/Chris Pizzello

Νικήτρια του Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου αναδείχθηκε η Ντε’Βάιν Τζόι Ράντολφ για τη συμμετοχή της στην ταινία “Τα Παιδιά του Χειμώνα” του Πέιν.

Η ηθοποιός Ντε’Βάιν Τζόι Ράντολφ απέσπασε το βραβείο Β’ Γυναικείου Ρόλου στην 96η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, για τη συμμετοχή της στην ταινία “Τα Παιδιά του Χειμώνα” του Αλεξάντερ Πέιν.

Το Β’ Γυναικείου για την Ντα’Βάιν Τζόι Ράντολφ ήταν ίσως το πιο σίγουρο Όσκαρ της βραδιάς, έχει κερδίσει κάθε προπομπό, και δεν υπήρχε περίπτωση να το χάσει, εξάλλου ήταν καταπληκτική!

Στην ομιλία της η ηθοποιός ευχαρίστησε όλες τις γυναίκες και όλους τους ανθρώπους που τη στήριξαν σε όλη την πορεία της, που δεν ήταν καθόλου εύκολη.

Ξεκίνησε σαν τραγουδίστρια και η μητέρα της ήταν εκείνη που την ενθάρρυνε να πάρει μαθήματα υποκριτικής.  “Δεν πίστευα ότι αυτή θα είναι η καριέρα μου. Τόσα χρόνια ήθελα να είμαι διαφορετική και συνειδητοποίησα ότι το μόνο που έπρεπε να είμαι είναι ο εαυτός μου.” είπε η Ντα’Βάιν Τζόι Ράντολφ χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Σας ευχαριστώ που με βλέπετε… όταν ήμουν το μοναδικό μαύρο κορίτσι στην τάξη, όταν με είδατε και μου είπατε ότι είμαι αρκετή και ότι μπορώ να δημιουργήσω το δικό μου μονοπάτι . Ευχαριστώ…

Η Da'Vine Joy Randolph στα Όσκαρ 2024
Η Da'Vine Joy Randolph στα Όσκαρ 2024 Jordan Strauss/Invision/AP

Υποψήφιοι στην ίδια κατηγορία ήταν οι:

  • Έμιλι Μπλαντ, Οπενχάιμερ
  • Ντανιέλ Μπρουκς, The Color Purple
  • Αμέρικα Φερέρα, Barbie
  • Τζόντι Φόστερ, Nyad
Da'Vine Joy Randolph
Da'Vine Joy Randolph Jordan Strauss/Invision/AP

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα