Συγκίνηση στο Twitter για τις 11 υποψηφιότητες του Λάνθιμου

Διαβάζεται σε 1'
Lanthimos Stone
Ο Γιώργος Λάνθιμος με την Έμα Στόουν Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Οι αντιδράσεις των χρηστών του Twitter μετά την ανακοίνωση των 11 υποψηφιοτήτων που απέσπασε το “Poor Things” και ο Γιώργος Λάνθιμος στα Βραβεία Όσκαρ 2024.

Ο Γιώργος Λάνθιμος συνεχίζει να γράφει ιστορία με το “Poor Things” αποσπώντας μέχρι στιγμής βραβεία τόσο στις “Χρυσές Σφαίρες” όσο και στα “Critics Choice”, ενώ η ταινία σαρώνει και σε επίπεδο υποψηφιοτήτων, αφού πριν μερικές ημέρες απέσπασε συνολικά 11 υποψηφιότητες στα βρετανικά βραβεία BAFTA.

Κάτι ανάλογο συνέβη και σήμερα, όπου η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών ανακοίνωσε τις τελικές υποψηφιότητες για τα Βραβεία Όσκαρ 2024. Ο Γιώργος Λάνθιμος και το “Poor Things” συγκέντρωσε και εδώ 11 υποψηφιότητες, ανάμεσα στις οποίες Ταινία, Σκηνοθεσία, Σενάριο και δύο ερμηνευτικά (Έμα Στόουν και Μαρκ Ράφαλο).

Στο άκουσμα των ανακοινώσεων των υποψηφιοτήτων, ρίγη συγκίνησης κατέκλυσαν το διαδίκτυο με τους χρήστες των social media να εκφράζουν τον θαυμασμό τους για τον Έλληνα σκηνοθέτη, ενώ αρκετή δόση ειρωνείας συνόδευσε πολλά post στο Twitter, τα οποία ήταν αφιερωμένα σε όλους αυτούς που κρίνουν την καριέρα του Λάνθιμου και έχουν άποψη για όλους και όλα.

Δείτε τις αντιδράσεις στο Twitter:

.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα