Στριμάρουν τώρα: Ο Νίκολας Κέιτζ και το γουρούνι του στο λατρεμένο από την κριτική “Pig”

Στριμάρουν τώρα: Ο Νίκολας Κέιτζ και το γουρούνι του στο λατρεμένο από την κριτική “Pig”

Σινεμά από το σπίτι, κάθε εβδομάδα. Οι τοπ επιλογές, διαλεγμένες κάθε εβδομάδα από το NEWS 24/7.

Πολλές οι streaming επιλογές στο ελληνικό ίντερνετ, γι’αυτό κι εμείς διαλέγουμε κάθε εβδομάδα τους τοπ τίτλους που αξίζει να δοκιμάσεις. Σήμερα έχουμε Νίκολας Κέιτζ σε φοβερή one man show ερμηνεία, animation στο Netflix και υποψήφιες για Όσκαρ ταινίες.

***

Pig: Η εκδίκηση του Ρομπ

Ένας κυνηγός τρούφας ζει μόνος του σε ένα δάσος του Όρεγκον με μοναδική συντροφιά ένα γουρούνι, το οποίο τον βοηθά στην δουλειά του. Όταν κάποιος κλέψει το γουρούνι του, εκείνος θα πρέπει να επιστρέψει στο παρελθόν του στο Πόρτλαντ, για να τον αναζητήσει.

Μια από τις πιο ιδιόμορφες ταινίες της χρονιάς, με εξαιρετικές κριτικές από τον αμερικάνικο τύπο, ειδικά σε σχέση με την ερμηνεία του Νίκολας Κέιτζ, που αναγνωρίζεται ως μια από τις κορυφαίες που έχει δώσει τα τελευταία χρόνια.

Στριμάρει: Vodafone On Demand | COSMOTE Movies Club

The House

Σε μια ιστορία που εκτυλίσσεται σε τρεις διαφορετικές εποχές, μια φτωχή οικογένεια, ένας ανήσυχος προγραμματιστής και μία σπιτονοικοκυρά δένονται με το ίδιο μυστηριώδες σπίτι σε μία σκοτεινή κωμωδία κινουμένων σχεδίων. Μια ιδιόμορφη, ανατριχιαστική εμπειρία που αποτελεί must επιλογή για τους θεατές που εκτιμούν την τεχνική του stop-motion animation.

Στριμάρει: Netflix

Ο Άνθρωπος που Πούλησε το Δέρμα του

Για να ταξιδέψει στην Ευρώπη και να ζήσει ελεύθερος, ένας Σύριος πρόσφυγας επιτρέπει σε έναν καλλιτέχνη να μετατρέψει την πλάτη του σε έργο τέχνης. Έτσι θα γνωρίσει φήμη και δόξα, αλλά θα καταφέρει αυτό που τόσο επίμονα αναζητούσε; Μια υψηλού κόνσεπτ διεθνής συμπαραγωγή που προτάθηκε για το Όσκαρ Διεθνούς Ταινίας. Σε μικρό ρόλο-κλειδί εμφανίζεται κι η Μόνικα Μπελούτσι. (Κριτική)

Στριμάρει: Novacinema1 (3/2, 22.00)

Εξαφάνιση Ανηλίκου

Οδηγώντας στην καρδιά των Χάιλαντς, ο Έντμοντ Μάρεϊ δέχεται μια κλήση από την πρώην σύζυγό του, κλαίγοντας. Ο 7χρονος γιος τους χάθηκε από κάμπινγκ. Σύντομα καταλαβαίνουν ότι το παιδί απήχθη και οι γονείς βρίσκονται σε απόγνωση. Δράμα με τον Τζέιμς ΜακΑβόι και την Κλερ Φόι που παρουσιάζει κατασκευαστικό ενδιαφέρον: Ο ΜακΑβόι δεν είχε στη διάθεσή του σενάριο με διάλογο, παρά κλήθηκε να αυτοσχεδιάσει την κάθε του σκηνή στην ταινία. (Κριτική)

Στριμάρει: COSMOTE Movies Club | Vodafone On Demand

Πάση Θυσία

Το εξαιρετικό σύγχρονο γουέστερν του Τέιλορ Σέρινταν που προτάθηκε για 4 Όσκαρ, βρίσκεται διαθέσιμο ονλάιν για λίγες ακόμα μέρες και παραμένει άκρως επίκαιρο. Σε μια ιστορία για τη σύγκρουση της Παλαιάς με τη Νέα Δύση, δυο αδέλφια, ο Τόμπι (Κρις Πάιν), ένας συνηθισμένος, διαζευγμένος πατέρας που προσπαθεί να φτιάξει μια καλύτερη ζωή για το γιο του, και ο Τάνερ (Μπεν Φόστερ), ένας ευέξαπτος πρώην κατάδικος θα συνεργαστούν, για να ληστέψουν τα υποκαταστήματα της τράπεζας που έχει κάνει κατάσχεση στην οικογενειακή τους περιουσία.

Η εκδίκηση φαίνεται δική τους μέχρι τη στιγμή που θα βρεθούν στο στόχαστρο ενός αμείλικτου, αθυρόστομου Τεξανού σερίφη (Τζεφ Μπρίτζες) που ψάχνει για έναν τελευταίο θρίαμβο, την παραμονή της συνταξιοδότησης του. Η τελική αναμέτρηση θα καταφθάσει, ανάμεσα στον τελευταίο έντιμο άνθρωπο του νόμου και τα δυο αδέρφια, που δεν έχουν τίποτα να χάσουν, πλην της οικογένειας τους.

Στριμάρει: Viva (ως 31/1)

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version