Τέρμα τα κόκκινα χαλιά για τον «red-carpet prankster»

Τέρμα τα κόκκινα χαλιά για τον «red-carpet prankster»

Η τελευταία επίθεσή του στον Μπραντ Πιτ στην πρεμιέρα του «Malifecent» ήταν η τελευταία «φάρσα» του Βιτάλι Σέντιουκ, καθώς καταδικάστηκε σε αποκλεισμό από δικαστήριο της Καλιφόρνια.

Επιμέλεια: Πόλυ Λυκούργου

Ο Ουκρανός ρεπόρτερ Βιτάλι Σέντιουκ συνελήφθη την Παρασκευή όταν επιτέθηκε στον Μπραντ Πιτ στην είσοδο της πρεμιέρας του «Malifecent», όπου ο 50χρονος σταρ συνόδευε την Ανζελίνα Τζολί. Οι πρώτοι τίτλοι των εφημερίδων έγραψαν «άγνωστος επιτέθηκε στον Μπραντ Πιτ», αλλά ο Σέντιουκ δεν είναι ακριβώς «άγνωστος».

Εχοντας κερδίσει το διαβόητο χαρακτηρισμό του «πιο διάσημου prankster των κόκκινων χαλιών», ο ρεπόρτερ εδώ και 2 χρόνια στήνει φάρσες-επιθέσεις σε celebrities σε διάφορα events και τρομοκρατεί το Χόλιγουντ. Ομως φαίνεται πώς οι φάρσες τελείωσαν: ο Μπραντ Πιτ άσκησε μήνυση, το δικαστήριο της Καλιφόρνια καταδίκασε τον Σέντιουκ σε πρόστιμο, κοινωνική εργασία και, το σπουδαιότερο, αποχή από οποιοδήποτε Χολιγουντιανό event στο μέλλον.

Συγκεκριμένα: ο Βιτάλι Σέντιουκ καταδικάστηκε σε 20 μέρες κοινωνικής εργασίας, 200 δολάρια πρόστιμο, 36 μήνες παρακολούθησης (οποιαδήποτε άλλη παράβασή του θα τον στείλει ξανά στο δικαστήριο), 52 εβδομάδες ψυχιατρικής παρακολούθησης (και μία φορά την εβδομάδα να δηλώνει το παρών στην αστυνομία που θα καταγράφει την πορεία του)…

Διαβάστε την συνέχεια του κειμένου στο flix.gr

Διαβάστε ακόμη περισσότερα και δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

O άνθρωπος που την «έπεσε» στον Μπραντ Πιτ δεν είναι άγνωστος στα κόκκινα χαλιά

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα