The Batman: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Σκοτεινού Ιππότη

The Batman: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Σκοτεινού Ιππότη
Caption / YouTube / Looper

Ο σκηνοθέτης Matt Reeves ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter την πρώτη επίσημη φωτογραφία από την έναρξη των γυρισμάτων για τη νέα ταινία του Μπάτμαν.

Ο σκηνοθέτης της επερχόμενης ταινίας των DC και Warner Bros., “The Batman“, ξεκίνησε τα γυρίσματά του και το γιόρτασε με μια φωτογραφία.

Δημοσιευμένη στον λογαριασμό Twitter του Matt Reeves, του σκηνοθέτη, συν-σεναριογράφου και παραγωγού της ταινίας, η φωτογραφία φέρει τον τίτλο “#DayOne #TheBatman” και το όνομα του Greg Fraser, του διευθυντή φωτογραφίας.

Σε αυτήν βλέπουμε μια κλακέτα πάνω σε μια δερμάτινη καφέ πολυθρόνα, η οποία θα μπορούσε κάλλιστα να σταθεί στην Έπαυλη Wayne.

Πρωταγωνιστές θα είναι οι Robert Pattinson ως Bruce Wayne/Batman, Colin Farrell ως Oswald Cobblepot/Penguin, Zoe Kravitz ως Selina Kyle/Catwoman, Paul Dano ως Edward Nashton/The Riddler, Jeffrey Wright ως Επίτροπος Jim Gordon, John Turturro ως Carmine Falcone και Andy Serkis ως Alfred Pennyworth, ενώ σε άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους θα βρεθούν οι Jayme Lawson και Peter Sarsgaard. Συν-σεναριογράφος της ταινίας είναι ο Mattson Tomlin και παραγωγός ο Dylan Clark.

Δημοσιεύματα θέλουν το “The Batman” να γίνεται η αρχή μιας τριλογίας.

Όπως αναφέρει το IGN, η υπόθεση θα λαμβάνει χώρα τη δεκαετία του ’90 και θα φέρει νεότερες εκδοχές αρκετών γνωστών χαρακτήρων. Ο Reeves έχει γράψει ένα σενάριο με μια παραπάνω δόση δράσης, χωρίς όμως να χαθεί το κύριο συστατικό του ήρωα, το οποίο είναι οι ερευνητικές του ικανότητες στην επίλυση μυστηρίων. Η ταινία δεν θα συνδέεται με καμιά ταινία του DCEU, αν και θα ανήκει σε αυτό.

Το “The Batman” έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα του και είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου 2021 (ΗΠΑ).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα