“The Mother”: Το trailer της νέας ταινίας της Τζένιφερ Λόπεζ – Πότε ανεβαίνει στο Netflix

“The Mother”: Το trailer της νέας ταινίας της Τζένιφερ Λόπεζ – Πότε ανεβαίνει στο Netflix
Τζένιφερ Λόπεζ στο "The Mother" Youtube / @Netflix Greece

Κυκλοφόρησε από το Netflix το επίσημο trailer της ταινίας "The Mother", με πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία υποδύεται μια εκτελέστρια. Πότε θα κάνει πρεμιέρα.

Στη δημοσιότητα έδωσε το Netflix το πρώτο επίσημο trailer της νέας ταινίας “The Mother”, στην οποία πρωταγωνιστεί η Τζένιφερ Λόπεζ.

Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός, υποδύεται μια εκτελέστρια, μια φονική γυναίκα δολοφόνο, που βγαίνει από την παρανομία για να προστατεύσει την κόρη που εγκατέλειψε πριν από χρόνια, ενώ προσπαθεί να ξεφύγει από επικίνδυνους άνδρες.

Η περίληψη αναφέρει χαρακτηριστικά:Η ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ. Μετά από χρόνια που κρυβόταν στην άγρια φύση της Αλάσκας, μια εκτελέστρια επιστρέφει για να σώσει την κόρη που αγαπούσε από μακριά”.

Η σκηνοθεσία είναι της Νίκι Κάρο, ενώ εκτός από την Τζένιφερ Λόπεζ, στην ταινία παίζουν οι: Τζόζεφ Φάινς, Λούσι Παέζ, Ομάρι Χάρντγουικ, Πολ Ράτσι και Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαΐου, που είναι το Σαββατοκύριακο της Γιορτής της Μητέρας.

The Mother: Δείτε το επίσημο trailer

Η Τζένιφερ Λόπεζ μοιράστηκε το trailer στα social media, ενώ λίγες μέρες πριν είχε αναρτήσει στο Instagram τις δύο νέες αφίσες της ταινίας.

Σημειώνεται, πως πριν από μερικούς μήνες, το Netflix είχε δώσει στη δημοσιότητα το πρώτο teaser της ταινίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα