21ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar των “Φίλων του Παιδιού”

21ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar των “Φίλων του Παιδιού”

Το Σωματείο "Οι Φίλοι Του Παιδιού μας προσκαλεί στο 21ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar που θα πραγματοποιηθεί στις 4 & 5 Δεκεμβρίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ.

Το Σωματείο “Οι Φίλοι Του Παιδιού” διοργανώνει το 21ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 & 5 Δεκεμβρίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ (Πειραιώς και Ερμού), από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το απόγευμα.

Για μια ακόμη φορά, με την πολύτιμη συμμετοχή πολυάριθμων πρεσβειών, το Σωματείο φιλοξενεί μια χαρούμενη παγκόσμια γιορτή με γεύσεις, μουσικές, ήθη και έθιμα από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Σ’ έναν χριστουγεννιάτικα διακοσμημένο χώρο, το κοινό μπορεί να αγοράσει σπιτικά γλυκά, χριστουγεννιάτικα στολίδια, ρούχα, βιβλία, παιχνίδια και μοναδικά δώρα.

Ετοιμαστείτε για πεντανόστιμες λιχουδιές από όλο τον κόσμο, για υπέροχα δώρα σε εξαιρετικές τιμές για εσάς και τους αγαπημένους σας, καθώς και για εξωτικούς χορούς από διάφορα μέρη του πλανήτη!

Ο ημι-υπαίθριος χώρος του Παλιού Αμαξοστασίου είναι ιδανικός για την εκδήλωση, καθώς είναι ανοιχτός από δύο μεριές και διαθέτει πολύ ψηλό ταβάνι. Έχουν ληφθεί όλα τα δυνατά μέτρα για την προστασία των επισκεπτών του Bazaar, όπως και των εθελοντών των πρεσβειών και του Σωματείου.

Θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολο και η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική καθόλη τη διάρκεια παραμονής στον χώρο, ενώ, στην είσοδο, θα γίνεται έλεγχος Πιστοποιητικών Εμβολιασμού ή Νόσησης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα