Διαδικτυακό Φεστιβάλ Σύγχρονου Ιταλικού Πολιτισμού ItalyOnStage από το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών

Διαδικτυακό Φεστιβάλ Σύγχρονου Ιταλικού Πολιτισμού ItalyOnStage από το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών

Το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών προσκαλεί τους σινεφίλ, φιλότεχνους και θιασώτες της ιταλικής κουλτούρας και γαστρονομίας που ζουν στην Ελλάδα, στο Διαδικτυακό Φεστιβάλ Σύγχρονου Ιταλικού Πολιτισμού ItalyOnStage .

Πρόκειται για ένα πλούσιο πρόγραμμα με online προβολές που πραγματοποιείται από το Νοέμβριο έως τον Ιανουάριο (https://iicateneonline.gr/)

Πρόκειται για την όγδοη ψηφιακή διοργάνωση Cultura Made In Italy.

To Φεστιβάλ, με άξονες τον κινηματογράφο, τη γαστρονομία, τη μόδα, την τέχνη, αλλά και την ενότητα Ομορφιές της Ιταλίας, θα διαρκέσει από τις 5 Νοεμβρίου έως τις 16 Ιανουαρίου και θα κορυφωθεί στις 22-28 Νοεμβρίου με την 6° Εβδομάδα της Ιταλικής Κουζίνας, και την περίοδο των Χριστουγέννων, με το Χριστουγεννιάτικο Αφιέρωμα, το οποίο περιλαμβάνει μια σειρά από ενδιαφέρουσες ιταλικές ταινίες πρόσφατης παραγωγής, στο πνεύμα των ημερών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα το 6ο Αφιέρωμα στον Ιταλικό Κινηματογράφο Μικρού Μήκους, και ένα Αφιέρωμα στον Καραβάτζο με αφορμή τα 450 χρόνια από τη γέννησή του σπουδαίου ζωγράφου.

Πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή της ιταλικής τέχνης που περιλαμβάνει 93 ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ αλλά και επεισόδια επιλεγμένων τηλεοπτικών ή διαδικτυακών σειρών ποικίλης διάρκειας

Η είσοδος στην πλατφόρμα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Μην το χάσετε!

Eδώ θα βρείτε το τρέιλερ:

https://youtu.be/jvuty_E3Gz0

SHARE:

24Media Network