Ερασμία Μάνου: Η κόρη της Σοφίας Βόσσου αρραβωνιάστηκε τον Βασίλη Δημάκη μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού

Ερασμία Μάνου: Η κόρη της Σοφίας Βόσσου αρραβωνιάστηκε τον Βασίλη Δημάκη μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού
PAPADAKIS PRESS

Για τη σχέση αλλά και τον αρραβώνα της με τον κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού, Βασίλη Δημάκη μίλησε η τραγουδίστρια. "Πήγαινα στα επισκεπτήρια κάθε 15 μέρες για να τον δω".

Μία πολύ ευχάριστη είδηση επεφύλασσε η συνέντευξη της Ερασμίας Μάνου στην εκπομπή Happy Day του Alpha, όπου η γνωστή τραγουδίστρια και κόρη της Σοφίας Βόσσου αποκάλυψε πως αρραβωνιάστηκε με τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη και μάλιστα μέσα τις φυλακές Κορυδαλλού.

"Οι δεσμοί μεγαλώνουν σε αυτές τις συνθήκες. Η επικοινωνία είναι δύσκολη, είναι όλα δύσκολα", δήλωσε χαρακτηριστικά για τη σχέση τους, πριν αναφερθεί στον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν:

"Αρχίσαμε να επικοινωνούμε όταν έκανε απεργία πείνας για να διεκδικήσει το δικαίωμά του να σπουδάσει. Του έστειλα ένα μήνυμα στα social media, τον λογαριασμό δεν το διαχειριζόταν εκείνος, αλλά του μετέφεραν το μήνυμά μου, εκείνος ζήτησε το τηλέφωνό μου και εκείνος επικοινώνησε μαζί μου. Μιλάγαμε, μετά πήγαινα στα επισκεπτήρια για να τον δω κάθε 15 μέρες και τον έβλεπα κλεφτά όταν πήγαινε στο πανεπιστήμιο".

Εν συνεχεία, η Ερασμία Μάνου τόνισε πως "πρέπει να καταλάβουμε ότι κι αυτοί οι άνθρωποι που βρίσκονται στη φυλακή είναι άνθρωποι", ενώ περιέγραψε τον αρραβώνα, μιλώντας παράλληλα και για τη θέση της μητέρας της:

"Πήραμε μια ειδική άδεια για λίγες ώρες. Ήταν περίεργο όλο αυτό. Ήρθε και η μαμά μου. Είναι πολύ καλά μεταξύ τους, επικοινωνούν με κάποια τηλέφωνα. Στην αρχή η μητέρα μου φοβήθηκε. Δεν είναι εύκολο να αποδεχτεί η κοινωνία, πόσω μάλλον η μητέρα μου, ότι έχω αρραβωνιαστεί έναν κρατούμενο. Θέλει θάρρος να αγαπήσεις και να μην πας εκ του ασφαλούς. Κάνω πολλά όνειρα με τον Βασίλη. Ελπίζω να τελειώσει γρήγορα η ιστορία αυτή, έχει εκτίσει την ποινή του"

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βασίλης Δημάκης, Καλλιτέχνες
SHARE:

24Media Network