Φοίβος Δεληβοριάς για τη Συναυλία Ειρήνης: “Θα είμαι εκεί με όλη μου την καρδιά”

Φοίβος Δεληβοριάς για τη Συναυλία Ειρήνης: “Θα είμαι εκεί με όλη μου την καρδιά”
Φοίβος Δεληβοριάς papadakispress

Ο Φοίβος Δεληβοριάς θα δώσει το παρών στη Συναυλία ειρήνης με "όλη του την καρδιά δίπλα στους συναδέλφους του. Χωρίς καμιά ατζέντα, μόνο με στίχο και μελωδία".

Με ανάρτησή του ο Φοίβος Δεληβοριάς επιβεβαίωσε ότι θα δώσει το παρών στη Συναυλία Ειρήνης που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Μαρτίου στα Προπύλαια “με όλη του την καρδιά δίπλα στους συναδέλφους του”.

Χωρίς καμιάν ατζέντα, χωρίς καμιάν απάντηση στον άνωθεν προσχεδιασμένο διχασμό της κοινωνίας μας, μόνο με στίχο και με μελωδία απέναντι στην πολεμοχαρή χυδαιότητα των πάσης φύσεως στραταρχών και οπαδών” τόνισε μεταξύ άλλων ο καλλιτέχνης στην δημοσίευσή του.

“Θα είμαι εκεί με όλη μου την καρδιά δίπλα στους συναδέλφους μου. Και θα πω την «Υβρεοπομπή» με το μυαλό στους πρόσφυγες της Ουκρανίας, στους Ρώσους που αντιτίθενται με κίνδυνο της ζωής τους στην εισβολή του Πούτιν και σε όσους σε όλο τον πλανήτη κάνουν τα πάντα για να αποφευχθεί ένας Γ’ Παγκόσμιος. Χωρίς καμιάν ατζέντα, χωρίς καμιάν απάντηση στον άνωθεν προσχεδιασμένο διχασμό της κοινωνίας μας, μόνο με στίχο και με μελωδία απέναντι στην πολεμοχαρή χυδαιότητα των πάσης φύσεως στραταρχών και οπαδών.

Ταπεινά καρααμόρφωτος και ειρηνοποιός εκ χαρακτήρος, Φοίβος Δεληβοριάς”.

Φοίβος Δεληβοριάς για τη Συναυλία Ειρήνης facebook

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα