Γιώργος Κιμούλης: Ξεκινά η δίκη για αγωγές ύψους 1,2 εκατ. ευρώ – Η αντίδραση της Ζέτας Δούκα

Γιώργος Κιμούλης: Ξεκινά η δίκη για αγωγές ύψους 1,2 εκατ. ευρώ – Η αντίδραση της Ζέτας Δούκα
Ο Γιώργος Κιμούλης Glomex

Εκδικάζονται σήμερα οι αγωγές του Γιώργου Κιμούλη σε βάρος των Ζέτας Δούκα, Δώρας Χρυσικού, Νίκου Ψαρρά αλλά και του ΣΕΗ. Η δήλωση του ίδιου και η αντίδραση της Ζέτας Δούκα έξω από το δικαστήριο.

Ξεκινά σήμερα στο Πολυμελές Πρωτοδικείο των Αθηνών η δίκη για τις αγωγές που κατέθεσε ο Γιώργος Κιμούλης κατά της Ζέτας Δούκα, της Δώρας Χρυσικού, του Νίκου Ψαρά, αλλά και του ΣΕΗ και με την οποία διεκδικεί συνολικά ποσό αποζημίωσης που ανέρχεται στα 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Γιώργος Κιμούλης βρίσκεται στα δικαστήρια μαζί με τον δικηγόρο του, Βασίλη Καπερνάρο, ενώ λίγη ώρα μετά έφτασε και η Ζέτα Δούκα, η οποία αρχικά αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις.

Εν συνεχεία, κατά την αποχώρησή της, είπε “Η αγωγή συζητήθηκε, περιμένουμε την απόφαση. Ευχαριστώ πολύ, θα σας πει όλα ο δικηγόρος μου”.

“Κάποιοι εκμεταλλεύονται το κίνημα”

Θα ήθελα τώρα να μιλήσω, αλλά ας μην μπούμε μετά σε συζήτηση. Σας παρακαλώ πάρα πολύ. Θεωρώ ότι το MeToo είναι ένα σπουδαίο κίνημα, το οποίο μετράει περίπου 17 χρόνια από τότε που η Αμερικανίδα Μπεργκ έβαλε τα θεμέλια. Έχει οδηγήσει πάρα πολλούς κακοποιητές και βιαστές στα δικαστήρια και στις φυλακές. Παράλληλα, όμως, έχουν εμφανιστεί και κάποια πρόσωπα τα οποία προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν αυτό το κίνημα. Είναι στη φύση του ανθρώπου φαίνεται και να ψεύδεται και να κάνει καταγγελίες ψευδείς“.

Αυτά τα πρόσωπα κατά τη γνώμη μου, πέραν του γεγονότος ότι συκοφαντούν και δημιουργούν την ηθική βλάβη προς αυτούς που ψευδώς καταγγέλλουν, πρέπει να τιμωρούνται ακριβώς για να προστατευθεί αυτό το σημαντικό κίνημα“, σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κιμούλης στις κάμερες και τους δημοσιογράφους.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα