Η Andy’s Publishers συμμετέχει στο 44ο Φεστιβάλ Βιβλίου

Η Andy’s Publishers συμμετέχει στο 44ο Φεστιβάλ Βιβλίου

Η μεγάλη γιορτή του βιβλίου θα ανοίξει τις πόρτες της στον καταπράσινο, υπαίθριο χώρο του Ζαππείου από τις 25 Σεπτεμβρίου έως τις 11 Οκτωβρίου 2015.

Η Andy’s Publishers συμμετέχει στο 44 Φεστιβάλ Βιβλίου το οποίο πραγματοποιείται στον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου από την Παρασκευή 25/9 έως και την Κυριακή 11/10.

Το Σάββατο 26/9 από τις 19:00 ως τις 21:00, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης θα βρίσκεται μαζί μας για να υπογράψει τα βιβλία του, να συνομιλήσει με το κοινό και βέβαια να «μοιραστεί» μικρά μυστικά του ελληνικού κινηματογράφου σε πρώτο πρόσωπο. Παράλληλα, όλες τις ημέρες του Φεστιβάλ θα έχουμε την ευκαιρία να σας προτείνουμε νέους τίτλους, ιδέες για την έκδοση του δικού σας βιβλίου και να σας ενημερώσουμε για όλες τις εξελίξεις σε θέματα εκτύπωσης και παραγωγής.

Θα μπορέσετε να γνωρίσετε από κοντά τον πρώτο εκδοτικό οίκο που έφερε στην Ελλάδα την έννοια των ανεξάρτητων εκδόσεων, καθώς και όλη την ομάδα που αποτελεί την κινητήριο δύναμή του.

Το 44ο Φεστιβάλ Βιβλίου είναι αφιερωμένο στην «Ανάγνωση ως πολιτική πράξη» και πραγματοποιείται με τη συνεργασία της UNICEF. 

Σας περιμένουμε στο περίπτερο 32 από Δευτέρα έως Πέμπτη 18:00-22:30, Παρασκευή - Σάββατο 18:00-23:00 & Κυριακή 11:00-22:30.

Λίγα λόγια για την Andy’s Publishers:

Είναι ο πρώτος εκδοτικός οίκος που έφερε στην Ελλάδα τις ανεξάρτητες εκδόσεις. Από το 2003 καινοτομεί προσφέροντας μια σειρά από ολοκληρωμένες υπηρεσίες για να πραγματοποιηθεί η έκδοση ενός βιβλίου. Η έμπειρη ομάδα της ακούει με ιδιαίτερη προσοχή, διερευνά τις ανάγκες και προτείνει λύσεις ώστε το όνειρο της συγγραφής να γίνει πραγματικότητα. Η print-on-demand τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιεί εγγυάται σταθερά υψηλή ποιότητα από την εκτύπωση 1 έως και 1.000.000 βιβλίων. Ο κόσμος της Andy's Publishers αποτελείται από εκατοντάδες επιτυχημένους συγγραφείς και δεκάδες χιλιάδες βιβλία… Ο επόμενος ίσως είστε εσείς!


www.andyspublishers.com

https://www.facebook.com/andyspublishers.grSHARE:

24Media Network