Κώστας Ευριπιώτης: Όταν μίλησε ανοιχτά για την περιπέτεια της υγείας του

Κώστας Ευριπιώτης
Κώστας Ευριπιώτης EUROKINISSI

Έχοντας δώσει επί μήνες γενναία μάχη με τον καρκίνο, ο Κώστας Ευριπιώτης έχασε την μάχη για τη ζωή την Πέμπτη σε ηλικία 56 ετών, ύστερα από πολύμηνη νοσηλεία στο "Σπηλιοπούλειο".

Έχοντας δώσει επί μήνες γενναία μάχη με τον καρκίνο, ο Κώστας Ευριπιώτης "έσβησε" την Πέμπτη σε ηλικία 56 ετών, ύστερα από πολύμηνη νοσηλεία στο "Σπηλιοπούλειο".

Ο δημοφιλής ηθοποιός έφυγε έχοντας στο πλευρό του την οικογένεια και τους αγαπημένους του ανθρώπους, που όλο το δύσκολο διάστημα όχι μόνο στάθηκαν "βράχοι" στο πλευρό του, αλλά δεν δίστασαν να παρέμβουν όταν δημοσιεύματα και το ενδιαφέρον του κοινού ξεπερνούσαν τα επιτρεπτά όρια για τον μεγάλο αγώνα που έδινε.

Πριν από την τελευταία μεγάλη μάχη, ωστόσο, ο ίδιο ο ηθοποιός δεν είχε διστάσει να μιλήσει ανοιχτά για το "γολγοθά" που ανέβαινε αλλά και τον τρόπο που αυτή η περιπέτεια επηρέασε τη ζωή του και τον τρόπο που αντιλαμβανόταν τον κόσμο.

Όπως είχε δηλώσει ο ίδιος τον περασμένο Ιούλιο, κατάλαβε ότι υπάρχει πρόβλημα στη διάρκεια των προβών για την παράσταση "Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης".

"Όλα ξεκίνησαν στις πρόβες. Πήγαινα να πω τα λόγια του κειμένου και σταματούσα απότομα. Εγώ δεν αντιλαμβανόμουν τίποτα στις πρόβες. Νόμιζα ότι όλα βαίνουν καλώς. Πήγαινα να κάνω φινάλε και ξαφνικά έλεγα άλλα πράγματα που δεν είχαν σχέση με το κείμενο. Ωστόσο οι συνάδελφοί μου διαπίστωσαν το πρόβλημα. Η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό που πέρασα ήταν μια πολύ μεγάλη περιπέτεια με την υγεία μου, η οποία μου παρουσιάστηκε εντελώς ξαφνικά", είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας του στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανιδου, είχε δηλώσει: "Για μένα σημασία έχει από το πως είμαι από κει και μετά, από το νοσοκομείο και μετά, είμαι πάρα πολύ καλά. Αυτό έχει σημασία για μένα και το πιο μεγάλο και το πιο ουσιαστικό είναι ο χρόνος και ο τρόπος της ανάρρωσης για να ξαναπάρεις… πώς να σου πω είναι σαν να έχεις έναν υπολογιστή, να τον κλείνεις και να κάνεις delete, έτσι λέγεται και μετά να ξαναπαίρνεις τις πληροφορίες και να τις βάζεις μέσα στο αρχειακό σου υλικό. Εγώ προσπαθώ τις πιο ωφέλιμες γιατί όλα τα πράγματα στην ζωή μας, δεν είναι τελικά τόσο ωφέλιμα, νομίζουμε ότι είναι γιατί τα θέλουμε όλα".

Δεν είχε κρύψει επίσης ότι η περιπέτεια αυτή τον έφερε πιο κοντά στο Θεό. Μιλώντας στην "Espresso", είχε δηλώσει: "Αφοσιώθηκα στον Θεό. Πίστεψα ακόμα περισσότερο σε Εκείνον. Πλέον βάζω πρώτα τον άνθρωπο Κώστα και μετά όλα τα άλλα. Πάντα πίστευα ότι υπάρχει Θεός. Όμως μετά το θέμα της υγείας μου πίστεψα ακόμα περισσότερο. Δε γίνεται να μην πιστέψεις ότι υπάρχει Θεός, όταν φτάνεις ένα βήμα πριν από τον θάνατο. Ίσως να ήταν ένα δυνατό μήνυμα όλο αυτό που έζησα"...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κώστας Ευριπιώτης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πέθανε ο Κώστας Ευριπιώτης

Κώστας Ευριπιώτης: Από τα "λιοντάρια" και τα "λιονταράκια" της ΕΡΤ μέχρι "Της Ελλάδος τα παιδιά"

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης - Το μήνυμα των παιδιών του

Η οικογένεια του Κώστα Ευριπιώτη ξεσπά: Προσβάλλουν τον πατέρα μας - Δεν σέβονται τις δύσκολες στιγμές

SHARE:

24Media Network