Κώστας Βουτσάς: Όταν δάκρυσε για το γήπεδο της ΑΕΚ

Κώστας Βουτσάς: Όταν δάκρυσε για το γήπεδο της ΑΕΚ

O Κώστας Βουτσάς όχι μόνο ήταν ένθερμος φίλος της ΑΕΚ αλλά είχε προκαλέσει ρίγη συγκίνησης με τη συμμετοχή του στο video που είχε φτιάξει η διοίκηση της Ένωσης για την Αγια Σοφιά.

Ο καλλιτεχνικός κόσμος της Ελλάδας αλλά και η ελληνική κοινωνία γενικότερα είναι φτωχότερη από τα ξημερώματα της Τετάρτης, με τον Κώστα Βουτσά να φεύγει από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, μετά από 19 ημέρες νοσηλείας στο “Αττικόν”.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου, ο πολυαγαπημένος ηθοποιός στις 7 Φεβρουαρίου παρουσίασε συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και της αναπνευστικής του λειτουργίας και μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με το Sport24.gr μία από τις (αμέτρητες) κινηματογραφικές ταινίες στις οποίες είχε πρωταγωνιστήσει ήταν η “Μια Κυρία στα μπουζούκια” όπου άπαντες τον θυμούνται να υποδύεται έναν από τους παίκτες του Ολυμπιακού και να παίζει στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα, ωστόσο στην πραγματική ζωή, ο Κώστας Βουτσάς είχε άλλη αγάπη στην καρδιά, την ΑΕΚ.

Ήταν μάλιστα τέτοιο το συναισθηματικό του δέσιμο με την Ένωση ώστε να δεχτεί να συμμετάσχει στο video που είχε φτιάξει η ΠΑΕ ΑΕΚ για το νέο γήπεδό της, την Αγια Σοφιά.

Σε αυτό έπαιξε το ρόλο ενός ηλικιωμένου φίλου της ΑΕΚ που κοιτάζοντας τα χαλάσματα στο γκρεμισμένο “Νίκος Γκούμας” διηγούταν στο εγγόνι του μεγάλες στιγμές που είχε βιώσει εκεί η ομάδα της καρδιάς του και πως δεν έκρυβε την αδημονία του για να την δει να μπαίνει στη φυσική της έδρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα