Η παρουσίαση της Dior Cruise 2022 Collection στο Καλλιμάρμαρο

Η παρουσίαση της Dior Cruise 2022 Collection στο Καλλιμάρμαρο
Εικόνα από την επίδειξη του Dior στο Καλλιμάρμαρο Eurokinissi

Στο Καλλιμάρμαρο στράφηκαν τα βλέμματα του κόσμου της μόδας, με τον οίκο Dior να παρουσιάζει στο εμβληματικό στάδιο της Αθήνας την, αφιερωμένη στην Ελλάδα, κολεξιόν του.

Το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποηθήκε στο Καλλιμάρμαρο στάδιο η εκδήλωση μόδας του οίκου υψηλής ραπτικής Dior. Ο γαλλικός οίκος παρουσιάζει το υπερθέαμα Dior celebrates Greece, αφιερωμένο στην Ελλάδα, με τα βλέμματα όλου του κόσμου της μόδας να στρέφονται στην Αθήνα.

Οι προσκεκλημένοι από διάφορες χώρες ανέρχονται σε μόλις 400, με τον Dior να τιμάει τα 200 χρόνια από την ελληνική Επανάσταση, έχοντας δημιουργήσει εντυπωσιακά φορέματα με τη συνεργασία Ελλήνων δημιουργών από κάθε γωνιά της χώρας.

Περίπου 90 μοντέλα έκαναν πασαρέλα μέσα στο εμβληματικό στάδιο, φορώντας ρούχα εμπνευσμένα, από αρχαιοελληνικά αισθητικά ιδεώδη όπως το Φως και το Κάλλος. Να σημειωθεί ότι κάποιες ενδυματολογικές λεπτομέρειες των δημιουργιών –όπως κεντήματα, υφάνσεις, αλλά και κοσμήματα– έχουν φιλοτεχνηθεί σε συνεργασία με Έλληνες τεχνίτες-δημιουργούς από το Άργος, το Σουφλί, την Καλαμάτα, την Κρήτη και την Ήπειρο.

Το σόου, το οποίο διήρκεσε λιγότερο από μια ώρα, συνοδευόταν από ζωντανή μουσική υπόκρουση, της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα